WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, creolen: Gerald Roethof

Gerald Roethof is advocaat

Gerald Roethof is zwart.

Gerald Roethof is een zwarte advocaat.

Oftewel: Gerald is een levende variant van de Zwarte Zwaan - het oud-Griekse voorbeeld van een zaak die eigenlijk niet kan uitleg of detail . Over bijna de hele wereld waar er zwarten zijn.

Maar dat wil niet zeggen dat Gerald Roethof blij is met de kansen die hem in Nederland geboden zijn.

Gerald Roethof haat namelijk Nederland.

Dat werd voor het eerst door deze redactie opgemerkt en elders genoteerd (langer geleden) in het kader van het geval van "de benzinedief": op de rijksweg is een dode gevallen omdat benzinedieven worden achtervolgd door de politie, en de dieven stoptekens negeren, politie-auto's rammen, en uiteindelijk op een staartauto van een file botsen. Je krijgt dan tegenwoordig al meteen een vermoeden. In een uitzending van Nieuwsuur van 25 oktober ( uitleg of detail , na 22:27 min.) probeert de bijrijder, zoon van de dader, zich vrij te pleiten, en hij is van achteren gefilmd in beeld. Het is een creool.
    Er volgt een gesprek met de advocaat van het duo: een lichtere versie van de creool. Beide debiteren een stroom onwaarachtigheden en leugens, neerkomende op een ontkenning van alle verantwoordelijkheid van het gebeuren, behalve de diefstal. Omdat dat op geen enkele manier te ontkennen valt. Wat overigens volgens de advocaat toch ook niet zo erg kan zijn "want er gaat zo veel benzine verloren over de hele wereld".
    Het is allemaal van een grenzeloze schofterigheid.
    Een houding die in de tijd van de houten zeevaarders beantwoord zou worden op de enig passende manier die nu afgeschaft is maar voor dit soort gevallen in ere hersteld zou moeten worden: met twee dozijn zweepslagen liggende over een ra. Een houding die samengaat met een enkelvoudige en simpele verklaring voor alle absurde rijgedrag, vanaf de allereerste pogingen om aanhouding te vermijden tot en met het liever botsen dan remmen en je overgeven -  en die ene enkele oorzaak is "respect" uitleg of detail (dit is het kader waarin dit erhaal eerder is genoteerd) . Men was geestelijk niet in staat zich over te geven aan het gezag van anderen, en zeker niet aan dat van de blanken. Let in dit verband ook op de houding van de advocaat. Oh ja: ongetwijfeld door soortelijke intuïties ingegeven refereert presentator Twan Huys aan het geval van O.J. Simpson uitleg of detail - ook zo'n creool die "niet wilde buigen".
    De uitzending was opmerkelijk genoeg voor het ANP om er een nieuwsbericht aan te wijden. De passende kop: "Creolen maken na amok op rijksweg, verbaal amok in studio" durfden ze kennelijk niet aan - het werd een gotspe uit de mond van een van de negers (Volkskrant.nl, 25-10-2011, ANP/Redactie):
  'Politie verantwoordelijk voor dode A2'

De politie is verantwoordelijk voor de dood van 35-jarige automobilist die stierf nadat een door de politie achtervolgde auto zaterdag op de A2 op zijn wagen botste. Dat stelde de 24-jarige Rotterdammer die naast de bestuurder van de achtervolgde auto zat, in het programma Nieuwsuur.

'Op het moment dat de politie een menselijk schild inzet, nemen ze een enorm risico', stelde de man. 'Stoppen was voor ons op dat moment niet meer aan de orde.'  ...

Nee hoor. Er is geen enkel risico als het normale mensen betreft die geen schade willen berokkenen aan anderen. Dat risico is er alleen als je met psychopaten van doen hebt, die op andermans auto inrijden.
  Hij erkende wel dat hij en en zijn vader die de auto bestuurde, bij het tankstation wegreden zonder te betalen. Op de vraag waarom zij dit deden, wilde de zoon in de uitzending niet ingaan.

Ach, dat was tenslotte toch maar een kleinigheidje. Oneindig veel belangrijker is om je niet te laten pakken.
  Advocaat Gerald Roethof, die de twee mannen vertegenwoordigt, sluit zich bij zijn cliënt aan. 'Aanvankelijk was geen sprake van een dollemansrit', stelde hij in Nieuwsuur. Volgens Roethof is het een terechte vraag waarom zijn cliënten benzine stalen. 'Maar bij tankstations hangen camera's waarmee je kan zien wie er getankt heeft. De politie draagt minimaal gedeelde verantwoordelijkheid voor de dood van de automobilist.'

Ja ja ... ze hadden ook gestolen platen, dus vermoedelijk was dit hun reguliere manier om aan benzine te komen.
  De politie draagt minimaal gedeelde verantwoordelijkheid voor de dood van de automobilist.'

Je zou dit soort tuig dolgraag de VOC-behandeling geven.
    Inclusief de advocaat:  Gerald Roethof.

Dat zijnde dus het verhaal waarna Gerald Roethof stond genoteerd als arrogante neger. Zijn voorlaatste optreden op het moment van schrijven, spetember 2016, was ten tijde van de ophef rond de zwartige rapper Typhoon, die staande werd gehouden omdat hij in een dure auto rondreed, én jong is, én gekleurd, waardoor hij het profiel heeft van een zwarte drugcrimineel. En dat is de taak van de politie: zwarte drugscriminelen staande te houden om ze te controleren.

Ophef, natuurlijk, en in die ophef kwam ook Gerald Roethof opdraven, omdat ook hij  rondrijdt in dure auto's, én jong, én zwart is, en in zijn geval er ook nog doodgewoon uitziet als je standaard drugscrimineel:


Zodat het nog eens dubbel de taak is van de poltie om die zwarte drugscrimineel staande te houden en te controleren. En dat dan soms geen drugscrimineel te zijn, maar een advocaat die Marokkanse potenrammers verdedigt met de leugen dat de homo's a;ls eerste aanvielen. Dit laatste volgende de ismpele redenatie: "De Marokkanen haten Nederlanders - ik haat Nederlanders - dus, ergo, q.e.d.: ik ben een vriend van alle Marokkanen inclusief de potenrammers".

Maar dat theater, dat wil zeggen: dat van de drugscriminelen in dure auto's, was een paar maanden terug.

Hier zijn recente optreden.

Hij was door Jeroen Pauw uitleg of detail , een overbekende Nederlandhater en haatprediker van het "Asielzoekers en allochtonen zijn zielige slachtoffers van de racistische Nederlanders"-geloof.

Het onderwerp: "Mitch Henriquez".

De zaak: Henriquez, van de erkend schietgrage genus "Curacoaenaar", raakte op een muziekfestival in een woordenwisseling met politie die voorkennis heeft van eerdere schietpartijen van Curacoaenaars op festivals omdat ze elkaar daar ontmoeten en dan moet de ander "respect" betonen, en Henriquez riep dat hij een pistool in zijn broekzak had. Waarop er een paar agenten op hem wilden arresteren, waarop hij zich als een echte zwarte als een wildeman verzette en uiteindelijk vijf agenten op hem springen omdat hij minstens 150 kilo woog en hij uiteindelijk de dood vond vanwege gebrek aan zuurstof, omdat het metabolisme zoveel inspanning niet meer aankon (men zegt dat hij verstikt werd maar dat is dus onbewezen - wel bewezen is dat dit soort arrestatiedoden altijd mensen betreft die zich hevig verzetten en overgewicht hebben).

De hele zwarte gemeenschap riep onmiddellijk om wraak, en samen met de moslims hielden ze zich gedurende een kleine week bezig met brandstichting en plundering in de Haagse Schilderswijk - het geheel had in Den Haag plaatsgevonden en in de Schilderswijk zijn ze de baas.

Onder druk van de dreiging van zwarte plundering en brandstichting heeft het Openbaar Ministerie nu besloten twee agenten te vervolgen.

De zwarten willen meer wraak. Die willen alle vijf agenten vervolgd hebben. natuurlijk. Want blank en in de buurt. Wraakcultuur past bij respectcultuur uitleg of detail . En natuurlijk worden de zwarten uitgenodigd door de media om hun verlangen naar wraak bot te vieren, en dus ook bij Pauw uitleg of detail (19-09-2016, vanaf 20:31 min.).

Jeroen Pauw greep de gelegenheid aan om zijn werkterrein wat te verbreden. In plaats van het gewone Nederlanders-haten als beschrijvend cultuurverschijnsel, zeg maar als "de waarnemer" in een haatshow, ging hij nu over op een ander model: als  aanklager in een tribunaal.

En meteen ook als rechter en beul.

Wel in de vorm van wat Engelstaligen een "kangaroo court" noemen -  het lijkt op een rechstzaak maar volkomen doorgestoken kaart is.

Enfin, de heren waren het dus van het begin tot het einde volstrekt eens.

En aan het einde moest het tot een vonnis komen, vonden ze.

Ja ja. ...

Na wat heen-en weer gepraat vond het rechtersduo Pauw en Roethof iets van vijf of zes jaar gevangenis voor de agenten wel passend. En wat de agenten gedaan hebben, is toch eigenlijk wel doodslag oftewel opzettelijk doden.

Een totaal absurde eis, want dat krijg je in Nederland niet als je een bejaarde oma vermoordt (want slechte jeugd enzovoort). En als je ook nog zwart of moslim bent, krijg je nog niet een kwart.

Waarna er dus bij welk vonnis dan ook twee partijen vol wrok zitten: de zwarten want die willen eigenlijk al die agenten executeren, want kolonialen en slavenhouders, en de blanken want die willen de agenten een lintje geven vanwege het handhaven van de orde in het aangezicht van schietgrage zwarten uitleg of detail .

En zo was Gerald Roethof het haatgrage hulpje van Jeroen Pauw bij diens wekelijkse voortgang op de steeds korter wordende weg richting etnische burgeroorlog uitleg of detail .

En dara is die combo weer. Aanleidng: Marokkanen hebben homo's in elkaar geslagen - niks nieuws maar dit keer was het ergens in het achterland, Arnhem, en dan valt het wat meer op: zijn de barbaren ook al tot dat soort streken doorgedrongen? Dus was er berichtgeving in de niet-politiek-ocrrecte media, waarna de politiek-correcten wel móésten volgen, aanvankelijk zonder verwijzingen naar de afkomst van de daders maar ook dat was na en dag of zo niet meer haalbaar - men moest zelfs bij het NOS Journaal met de billen bloot. En dan is het ook een item bij Pauw. Wat gaan de kosmopolieten daar kiezen? Hier een frontreportage van Die Deutsche Wochenschau (bijpassend muziekje hier uitleg of detail ):

En daar is Roethof, met de bekende taktiek van de hondsbrutalen: beschuldig het slachtoffer: de homo's het hebben gedaan. Conclusie van de kosmopoliet Pauw na lijdzaam aanhoren: "Tja, dat werpt toch een heel ander licht op de zaak ..." ...
    Overigens ... Bij dat hoofd past een zwart uniform toch als gegoten ...?

Brullen van de lach vooraf!!! De zwarte advocaat is wéér aangehouden in zijn dure auto, een Mercedes dit keer. Volkomen duidelijk etnisch profileren, net als al die andere gevallen en natuurlijk net als dat van Rapper Typhoon. En dit keer waren er beelden, ten bewijze van het feit dat alle blanke agenten etnisch profileren, liegen en racisten zijn. En de ophef was natuurlijk, net als bij het geval van rapper Typhoon, in alle kranten te vinden en de optredens bij Pauw (twee keer) en DWDD (drie keer) zijn al geboekt. Maar omdat deze redactie alleen maar bij GeenStijl kijkt, dan toch maar de versie van daar (GeenStijl.nl, 29-05-2017, door Van Rossem uitleg of detail ):
  LOL. Gerald Roethof bekeurd in WegmisbruikersLachen: bij het infameuze Wegmisbruikers hebben ze afgelopen winter haatadvocaat Gerald Roethof aan de kant gezet wegens bellen tijdens het besturen. En da mag nie, zou je als advocaat toch moeten weten. ... SBS heeft keurig een verdachtenblur over zijn boze bolletje, maar 's mans beroemde S-klasse en glijerige pleidooi maakten hem makkelijk te identificeren. ... Agent: "Wij zijn bezig met het programma Wegmisbruikers." Advocaat: "Maar ik misbruik de weg toch niet, ik gebruik de weg alleen maar..."

Veel relevanter maar gemist door GeenStijl zijn de fragmenten op 0:38 min. ) "Belde ik ...? Of was ik mijn telefoon aan het inspreken"? Om 0:56 min.: agent: "U heeft uw telefoon nog hetzelfde in uw hand als toen wij naast u reden". GR: "Dat kan niet, dat kan niet ..."
    En natuurlijk had het a: echt nooit gekund, b: was het een leugen van de agent al was het maar omdat hij blank is, en c: een geval van racisme.
    Net als in al die andere gevallen.
    Met dit verschil, net als bij de zwarte advocaat Chaka Laguerre uitleg of detail , die bij hoog en bij laag beweerde dat ze racistisch was aangehouden door de politie en daarna mishandeld: er waren beelden.
    En die beelden van de zwarte advocaat Chaka Laguerre en de beelden van de zwarte advocaat Gerald Roethof laten zien: zwarten die die bij hoog en bij laag getuigen over racisme door de politike, zijn gore leugenaars.
    Die je aan hun grote teen zou willen ophangen, vooraf gegaan door een dozijn of wat zweep- of stokslagen (naar leuze).

Maar daarmee is de kous nog niet af. Want liegen is een zeer virulente ziekte. Eenmaal eraan begonnen, kom je er nooit meer vanaf. En dat liegen is bij de zwarte advocaat Gerald Roethof veel eerder terug begonnen. Hier een ander deel van het GeenStijl-artikel:
  ...de Black Lives Pleiter riep ook ooit dat je helemaal niet hoeft te stoppen als de politie 'STOP POLITIE' naar je knipoogt. ...

 

Met onder dat plaatje in het origineel een link naar het Pownews-item waarin de adocaat het geciteerde betoogt, en een juristenmeneer die glashelder uitlegt dat de zwarte advocaat met zijn betoog staat te liegen. Dat die dingen beweert die niet in de wet staan. Overigens doet de zwarte advocaat Gerald Roethof dat omdat hij de zwarte meneer verdedigt die betrapt werd op benzine-tanken zonder betalen, hard weg reed voor de politie (ook zo'n dingetje van zwarte meneren) en uiteindelijk op de staart van een file klapte met een dode als gevolg.
    En voor zo'n goede zaak (het zijn van zwart van die benzinediefmeneer) ben je toch best wel bereid om te liegen over de inhoud van de wet, toch ...? Als zwarte advocaat ...


Naar Haatzaaien, allochtoon , Creolen, cultuur , Allochtonen, respect  , of site home .

 

22 sep.2016