WERELD & DENKEN
 
 

Creolen, haat: Gerald Roethof

22 sep.2016

Gerald Roethof is advocaat

Gerald Roethof is zwart.

Gerald Roethof is een zwarte advocaat.

Oftewel: Gerald is een levende variant van de Zwarte Zwaan - het oud-Griekse voorbeeld van een zaak die eigenlijk niet kan uitleg of detail . Over bijna de hele wereld waar er zwarten zijn.

Maar dat wil niet zeggen dat Gerald Roethof blij is met de kansen die hem in Nederland geboden zijn.

Gerald Roethof haat namelijk Nederland.

Zijn vorige optreden was ten tijde van de ophef rond de zwartige rapper Typhoon, die staande werd gehouden omdat hij in een dure auto rondreed, én jong is, én gekleurd, waardoor hij het profiel heeft van een zwarte drugcrimineel. En dat is de taak van de politie: zwarte drugscriminelen staande te houden om ze te controleren.

Ophef, natuurlijk, en in die ophef kwam ook Gerald Roethof opdraven, omdat ook hij  rondrijdt in dure auto's, én jong, én zwart is, en in zijn geval er ook nog doodgewoon uitziet als je standaard drugscrimineel. Zodat het nog eens dubbel de taak is van de poltie om die zwarte drugscrimineel staande te houden en te controleren.

Maar dat was een paar maanden terug.

Hier zijn recente optreden.

Hij was door Jeroen Pauw uitleg of detail , een overbekende Nederlandhater en haatprediker van het "Asielzoekers en allochtonen zijn zielige slachtoffers van de racistische Nederlanders"-geloof.

Het onderwerp: "Mitch Henriquez".

De zaak: Henriquez, van de erkend schietgrage genus "Curacoaenaar", raakte op een muziekfestival in een woordenwisseling met politie die voorkennis heeft van eerdere schietpartijen van Curacoaenaars op festivals omdat ze elkaar daar ontmoeten en dan moet de ander "respect" betonen, en Henriquez riep dat hij een pistool in zijn broekzak had. Waarop er een paar agenten op hem wilden arresteren, waarop hij zich als een echte zwarte als een wildeman verzette en uiteindelijk vijf agenten op hem springen omdat hij minstens 150 kilo woog en hij uiteindelijk de dood vond vanwege gebrek aan zuurstof, omdat het metabolisme zoveel inspanning niet meer aankon (men zegt dat hij verstikt werd maar dat is dus onbewezen - wel bewezen is dat dit soort arrestatiedoden altijd mensen betreft die zich hevig verzetten en overgewicht hebben).

De hele zwarte gemeenschap riep onmiddellijk om wraak, en samen met de moslims hielden ze zich gedurende een kleine week bezig met brandstichting en plundering in de Haagse Schilderswijk - het geheel had in Den Haag plaatsgevonden en in de Schilderswijk zijn ze de baas.

Onder druk van de dreiging van zwarte plundering en brandstichting heeft het Openbaar Ministerie nu besloten twee agenten te vervolgen.

De zwarten willen meer wraak. Die willen alle vijf agenten vervolgd hebben. natuurlijk. Want blank en in de buurt. Wraakcultuur past bij respectcultuur uitleg of detail . En natuurlijk worden de zwarten uitgenodigd door de media om hun verlangen naar wraak bot te vieren, en dus ook bij Pauw uitleg of detail (19-09-2016, vanaf 20:31 min.).

Jeroen Pauw greep de gelegenheid aan om zijn werkterrein wat te verbreden. In plaats van het gewone Nederlanders-haten als beschrijvend cultuurverschijnsel, zeg maar als "de waarnemer" in een haatshow, ging hij nu over op een ander model: als  aanklager in een tribunaal.

En meteen ook als rechter en beul.

Wel in de vorm van wat Engelstaligen een "kangaroo court" noemen -  het lijkt op een rechstzaak maar volkomen doorgestoken kaart is.

Enfin, de heren waren het dus van het begin tot het einde volstrekt eens.

En aan het einde moest het tot een vonnis komen, vonden ze.

Ja ja. ...

Na wat heen-en weer gepraat vond het rechtersduo Pauw en Roethof iets van vijf of zes jaar gevangenis voor de agenten wel passend. En wat de agenten gedaan hebben, is toch eigenlijk wel doodslag oftewel opzettelijk doden.

Een totaal absurde eis, want dat krijg je in Nederland niet als je een bejaarde oma vermoordt (want slechte jeugd enzovoort). En als je ook nog zwart of moslim bent, krijg je nog niet een kwart.

Waarna er dus bij welk vonnis dan ook twee partijen vol wrok zitten: de zwarten want die willen eigenlijk al die agenten executeren, want kolonialen en slavenhouders, en de blanken want die willen de agenten een lintje geven vanwege het handhaven van de orde in het aangezicht van schietgrage zwarten uitleg of detail .

En zo was Gerald Roethof het haatgrage hulpje van Jeroen Pauw bij diens wekelijkse voortgang op de steeds korter wordende weg richting etnische burgeroorlog uitleg of detail .

En dara is die combo weer. Aanleidng: Marokkanen hebben homo's in elkaar geslagen - niks nieuws maar dit keer was het ergens in het achterland, Arnhem, en dan valt het wat meer op: zijn de barbaren ook al tot dat soort streken doorgedrongen? Dus was er berichtgeving in de niet-politiek-ocrrecte media, waarna de politiek-correcten wel móésten volgen, aanvankelijk zonder verwijzingen naar de afkomst van de daders maar ook dat was na en dag of zo niet meer haalbaar - men moest zelfs bij het NOS Journaal met de billen bloot. En dan is het ook een item bij Pauw. Wat gaan de kosmopolieten daar kiezen? Hier een frontreportage van Die Deutsche Wochenschau (bijpassend muziekje hier uitleg of detail ):

En daar is Roethof, met de bekende taktiek van de hondsbrutalen: beschuldig het slachtoffer: de homo's het hebben gedaan. Conclusie van de kosmopoliet Pauw na lijdzaam aanhoren: "Tja, dat werpt toch een heel ander licht op de zaak ..." ...
    Overigens ... Bij dat hoofd past een zwart uniform toch als gegoten ...?


Naar Haatzaaien, allochtoon , Creolen, cultuur , Allochtonen, respect  , of site home .