WERELD & DENKEN
 
 

Cultuur, joods, haatzaaiers: Jeroen Pauw

21 sep.2016

Dat is eigenaardig ... Bij de eerste ronde haatzaaiers was het geval van Jeroen Pauw overgeslagen...

Hiervoor is maar één zinnige verklaring: het haatzaaien door Pauw is zo normaal dat het zelfs deze redactie niet speciaal was opgevallen. Zoiets als twee of drie keer per week wordt er wel iets gezegd of betoogd dat neerkomt op "Er gaat iets msi met asienzoekers of allechtonen en dat is de schuld van de blanken".

Haatzaaien.

Alleen al die term "vluchtelingen" voor asieleisers uit Pakistan of Albanië en economische gelukszoekers uit Nigeria of Etiopie ...

Je raakt er als fatsoenlijk mens volkomen afgestompt van ...

Maar nu ging het zaaien toch weer door een nieuwe haatbarriëre ...

Het onderwerp was dat van "Mitch Henriquez". De zaak: Henriquez, van de erkend schietgrage genus "Curacoaenaar", raakte op een muziekfestival in een woordenwisseling met politie die voorkennis heeft van eerdere schietpartijen van Curacoaenaars op festivals omdat ze elkaar daar ontmoeten en dan moet de ander "respect" betonen, en Henriquez riep dat hij een pistool in zijn broekzak had. Waarop er een paar agenten op hem wilden arresteren, waarop hij zich als een echte zwarte als een wildeman verzette en uiteindelijk vijf agenten op hem springen omdat hij minstens 150 kilo woog en hij uiteindelijk de dood vond vanwege gebrek aan zuurstof, omdat het metabolisme zoveel inspanning niet meer aankon (men zegt dat hij verstikt werd maar dat is dus onbewezen - wel bewezen is dat dit soort arrestatiedoden altijd mensen betreft die zich hevig verzetten en overgewicht hebben).

De hele zwarte gemeenschap riep onmiddellijk om wraak, en samen met de moslims hielden ze zich gedurende een kleine week bezig met brandstichting en plundering in de Haagse Schilderswijk - het geheel had in Den Haag plaatsgevonden en in de Schilderswijk zijn ze de baas.

Onder druk van de dreiging van zwarte plundering en brandstichting heeft het Openbaar Ministerie nu besloten twee agenten te vervolgen.

De zwarten willen meer wraak. Die willen alle vijf agenten vervolgd hebben. natuurlijk. Want blank en in de buurt. Wraakcultuur past bij respectcultuur uitleg of detail . En natuurlijk worden de zwarten uitgenodigd door de media om hun verlangen naar wraak bot te vieren, en dus ook bij Pauw uitleg of detail (19-09-2016, vanaf 20:31 min.).

Jeroen Pauw greep de gelegenheid aan om zijn werkterrein wat te verbreden. In plaats van het gewone Nederlanders-haten als beschrijvend cultuurverschijnsel, zeg maar als "de waarnemer" in een haatshow, ging hij nu over op een ander model: als  aanklager in een tribunaal.

En meteen ook als rechter en beul.

Wel in de vorm van wat Engelstaligen een "kangaroo court" noemen, want de andere partij was de advocaat van de nabestaanden, ene Gerald Roethof.

Nu is die Gerald Roethof een aparte beschouwing waard, want dat is een erkende zwarte haatzaaier. Iemand met het uiterlijk van een drugscrimineel, die in dure en snelle auto's rondrijdt, en de politie beschuldigt van racisme omdat ze hem als "zwarte drugscrimineel" regelmatiug staande houden. Wat hun taak is - om zwarte drugscriminelen staande te houden.

Enfin, de heren waren het dus van het begin tot het einde volstrekt eens.

En aan het einde moest het tot een vonnis komen, vonden ze.

Ja ja. ...

Na wat heen-en weer gepraat vond het rechtersduo Pauw en Roethof iets van vijf of zes jaar gevangenis voor de agenten wel passend. En wat de agenten gedaan hebben, is toch eigenlijk wel doodslag oftewel opzettelijk doden.

Een totaal absurde eis, want dat krijg je in Nederland niet als je een bejaarde oma vermoordt (want slechte jeugd enzovoort). En als je ook nog zwart of moslim bent, krijg je nog niet een kwart.

Waarna er dus bij welk vonnis dan ook twee partijen vol wrok zitten: de zwarten want die willen eigenlijk al die agenten executeren, want kolonialen en slavenhouders, en de blanken want die willen de agenten een lintje geven vanwege het handhaven van de orde in het aangezicht van schietgrage zwarten uitleg of detail .

En zo stuurt Jeroen Pauw op wekelijkse basis regelrecht aan op etnische burgeroorlog uitleg of detail . Waarbij aan te tekenen valt, mede omdat dit een etnische kwestie is, dat deze keuze voor hem logisch is, want Jeroen Pauw is niet van de Nederlandse etnie, maar van de Joodse. Dus, blijkt tot nu toe steeds, rotsvast aan de kant van de andere niet-Nederlanders uitleg of detail .

Meer haatzaaien en kwaadaardigheid van die Pauw hier uitleg of detail .


Naar Cultuur, gelijkheid, joods  , Westerse organisatie  , of site home  .