WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, Joods: Lodewijk Asscher

25 mei 2016

Oh oh oh ... , wat zagen we er tegenop om een stuk te moeten schrijven over Lodewijk Asscher ...

Wat een gore hypocriet is dat.

Want waar Job Cohen nog eerlijk sharia en kalifaat invoerde in Amsterdam onder het motto "We moeten de islam een kontje geven" uitleg of detail , en Diederik Samsom de haatbaard-moslims bij de 200 duizenden binnen staat te wenken, doet Lodewijk Asscher het slinks voorkomen dat hij "kritisch" is. Om, zodra een lolbroek een bladzijde uit de koran heeft gescheurd en die vervolgens in brievenbus van de moskee heeft gestopt, samen met de moslims te huilen over hoe agressief de discussie is geworden. En hoe islamofoob, racistisch, fascistisch enzovoort, en dat hij die moskeebestuurders en de toevallig net aanwezige haatimams uit Jemen nog net uit de veewagen richting Auschwitz heeft kunnen redden.

Samen met Ineke van der Valk en Alexander Pechtold.

Maar gelukkig. GeenStijl heeft het vuile werk al gedaan - we reproduceren, ter leringhe ende vermaeck van het nageslacht, het artikel bijna helemaal:


Uit: GeenStijl.nl, 25-05-2016, door Pritt Stift uitleg of detail

Briefje aan @LodewijkAGoeiesmorgens LodewijkA! Wat was uwe excellentie weer prominent in het Staatsjournaal gisteravond. Sjonge. Zes uur, Acht uur, Nieuwsuur, Late Journaal, Online. Schitterende een-tweetjes weer tussen PvdA & NOS. Kostelijk, dat gewapper met het al jaren sleetse racismekaartje. Het is dat u nog tien maanden moet regeren, anders zouden we denken dat u al aan het canvassen bent om die schamele 8 zetels weg te poetsen. Jaja inderdaad, gut gut, wat is er toch een hoop bagger op Facebook. Ja, met spelfouten ook nog. Maar een foto van een geblondeerde Sylvana vergelijken met een plaatje van een alpaca is niet rassies, maar gewoon lol. Krijgen we nu een Interdepartementale Werkgroep Fotosoeps op Internet, of gaat u nog echt aan het werk en dit land behoorlijk besturen? ...


Red.:   Oké, één punt al helemaal gemaakt: dat de rabiate raciste Sylvana S. bagger over zich heen krijgt op het internet, is omdat Sylvana S. vrijelijk bagger mag verspreiden op de staatsomroep, en de Nederlander geen toegang heeft tot de staasomroep om de rabiate raciste Sylvana S. van repliek te dienen. De irritatie daarover is bij velen tot het kookpunt gestegen, en boosheid gaat voor spelling.
    Maar nu het volgende: hoe toon je in kort bestek aan, zonder eindeloze hoeveelheden links zoals deze redactie het zou doen, dat LodewijkA een hypocriete haatzaaier is. Nou, dat vond GeenStijl weer bijzonder makkelijk (feit: het is erg moeilijk):

  Verder vonden we nog wat bagger speciaal voor u op Facebook. Van een Turk, want die kunnen er ook wat van. En we weten allemaal dat u de Turkse taal zo goed spreekt. Hartelijke groet van uw gabbers van GeenStijl. ...


Een inhoud van een onovertrefbare gorigheid. Hoewel... Je weet het maar nooit bij die moslims.
    Een gorigheid waarvan zo veel spetters op het colbertje van LodewijkA zitten, dat je gerust van een dompelbad mag sprken.
    Overigens had GeenStijl nog een leuke trap na:
  (PS: Gaat u nog excuses maken aan Motivaction?)

Dit slaat op één van de pogingen van LodewijkA om "kritisch" te lijken. Hij had namelijk een onderzoek besteld bij Motivaction, naar de stand van zaken binnen de Turlse nazi-organisaties zoals de grwijze Wolven, Gülen enzovoort. Daar kwma uit dat het Turkse nazi-organisaties waren. Waarop er onder de Turkse nazi's natuurlijk een storm opstrak, en LodewijkA zijn keutel introk en diepe excuses aanbood aan de Turkse nazi's en de Turkse nazi-organisaties.
    Hierboven hoe waarheidsgetrouw Moticaction was geweest, in tegenstelling tot vrijwel alle andere onderzoekers, in het coststaren dat de Turkse nazi's uitleg of detail (toch maar een linkje) Turkse nazi's zijn, en de Turkse nazi-organisaties dus Turkse nazi-organisaties.

Meer haatzaaierij en kwaadaardigheid an Lodewijk Asscher hier uitleg of detail .


Naar Haatzaaien, allochtoon , Cultuur, multiculturalisme, cultuurverraad , Cultuur, multiculturalisme , of site home .