WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, moslims: Soundos El Ahmadi

30 sep.2016

Soundos El Ahmadi generaliseert iedereen de moeder.

Dat komt omdat Soundos El Ahmadi moslim is (hpdetijd.nl, 01-04-2016, door Paul Geraedts uitleg of detail ):
  Reconstructie: wat er nu precies is gezegd over Ayaan Hirsi Ali in DWDD

Afgelopen woensdag werd in De Wereld Draait Door een lijst opgesteld met invloedrijke Nederlandse vrouwen uit de Nederlandse sport, wetenschap, entertainment en politiek. Eén van die vrouwen op de lijst is Ayaan Hirsi Ali. Advocaat Bénédicte Ficq, zat aan tafel en bleek faliekant tegen Ali’s nominatie.

De dag erna ging het debat-Ayaan gewoon verder, ditmaal met schrijver Jessica Durlacher en comédienne Soundos El Ahmadi. Durlacher mocht Hirsi Ali terug in de lijst plaatsen, laatstgenoemde verkondigde het tegengeluid.

Uitleg: Advocaat Benedicte Ficq is een moslim-hoer, excusez le mot, die zich liet besodemieteren door (netter: "meineed pleegde namens") mocro-woesteling Badr Hari.
  Zoals eerder vermeld, werden de dag erna Jessica Durlacher en Soundos El Ahmadi opgetrommeld. ... Wat meteen opvalt zijn de kattige reacties tussen de twee vrouwen. ‘Je lacht, een vervelend lachje ook’, reageert ze vinnig, wanneer aan Durlacher een lachje ontsnapt op het voorstel om zangeres Anouk in de lijst te plaatsen. Maar goed: Hirsi Ali, El Ahmadi ziet haar het liefst uit de lijst verdwijnen, en aldus begint het gesteggel van voren af aan, vanaf een minuut of zeven.

Uitspraak 4 (07.40/09/.11):
Durlacher: “Als je denkt aan wat er allemaal sinds 2002 gebeurde, helemaal per ongeluk, tegen wil en dank. Ayaan Hirsi Ali zei in 2002 al precies wat er nu gaande is, en werd vanaf toen bedreigd. Dat ze vervolgens gepolariseerd heeft, dat was niet zij, maar het is wat er daarna in de wereld gebeurde. Het is totaal omgekeerd. Wat nu gebeurt heeft zij ons toen al verteld. Ik ben ongelooflijk voor Ayaan.”

Uitspraak 5 (10.20/11.10): El Ahmadi: “Ik ben het met alles eens wat Ficq heeft gezegd. Ik vind de emoties (op Twitter) ook heel bijzonder, maar de verantwoordelijkheid die altijd maar naar één groep wordt geschoven, daar ben ik het gewoon niet mee eens. Was het maar zo simpel, maar dat is niet zo. Als het gaat over terrorisme en ronselingen hebben we daar met zijn allen verantwoordelijkheid voor. En dat ontkennen daarvan, dat vind ik heel zwak van haar (Hirsi Ali).”

Oftewel, zoals gezegd: Soundos El Ahmadi generaliseert iedereen de moeder. Zo zeer, dat alle Nederlanders verantwoordelijk zijn voor de terreur gepleegd door moslims.

Want Soundos El Ahmadi is moslim.

Maar bij de islamterreur-en kalifaat-steun-organisatie genaamd VARA is ze dus van harte welkom, nu als politiek-correcte "stand-up" dus "niet leuk" niveau Jan Jaap van der Wal uitleg of detail bij DWDD. En reden voor "Drie keer de NPO" de Volkskrant om haar over twee pagina's te interviewen (de Volkskrant, 30-09-2016, door Gidi Heesakkers):
  Spotvogel

Soundos El Ahmadi ( 34 ) is de nieuwe huiscabaretier van De Wereld Draait Door...

... echt generaliseren is natuurlijk verschrikkelijk, pijnlijk en dom.

En wat dus natuurlijk alleen gedaan wordt door ...:
  Of ik zeg: 'Jullie lijken allemaal zo op elkaar, ik kan blanke mensen nooit uit elkaar houden.'

... blanke mensen.

Soundos El Ahmadi ... Voor al uw originele islamitisch haatzaaien!!!

En als u als derderangsburger in de ogen van Soundos daardoor geweld tegen Soundos wilt gebruiken ... Dat begrijpt Soundos heel goed (Volkskrant.nl, 12-04-2015, door Soundos El Ahmadi, actrice, presentatrice en stand-upcomedian):
  "Niemand als derderangsburger behandelen is een begin"

... Ik ben uiteraard tegen elke vorm van geweld. Maar ik kan het, zonder dat ik het er mee eens ben, toch begrijpen. Want de problemen van mensen ontkennen - op de arbeidsmarkt ...

Go, Soundos, go!!!

En Soundos is gegaan! Weg bij DWDD! Want daarvoor had ze zichzelf aangemeld. De redactie, als sjamaan in het bezit van de gave van mystieke voorzienigheid, had het bericht al opgeslagen (de Volkskrant, 30-09-2016, door Gidi Heesakkers):
 

Spotvogel

Soundos El Ahmadi ( 34 ) is de nieuwe huiscabaretier van De Wereld Draait Door en toert door het land met haar programma Geboren met ervaring. 'Nu durf ik het aan.'

In het theater of op televisie? (1) 'Eind mei las mijn man een Nu.nl-bericht voor: Peter Pannekoek stopt als huiscabaretier bij De Wereld Draait Door. Peter ken ik, we zitten allebei bij Comedytrain en zien elkaar vaak in onze comedyclub Toomler, maar Peter had het daar tegen niemand gezegd. Mijn man zei dus: 'Hé Soun, Peter stopt bij DWDD.' Ik zei: 'Nou, dan ga ik het doen.'   
     'Ik heb zelf een appje naar de juiste persoon bij DWDD gestuurd. ...'

En dat kan je naturlijk niet weigeren, als Joodsistische redactie => wier belangrijkste doel in te leven is om Nederland af te schaffen en te vervangen voor de regenboogwereld van de diversiteit en het multiculturalisme. Niet voor niets iedere dag een portie negers daar ...

Hier dus de afloop van het gebeuren (de Volkskrant, 30-09-2016, door Gidi Heesakkers):

  Cultuurblog - Huiscabaretier El Ahmadi in stilte vertrokken bij DWDD

Soundos el Ahmadi (34) keert niet meer terug in De Wereld Draait Door als huiscomedian. De Amsterdamse cabaretière volgde in september Peter Pannekoek op, maar er bleek weinig animo voor haar bijdrages.
    De vrijdaguitzending van het actualiteitenprogramma van de VARA wordt traditiegetrouw afgesloten met een optreden van de huiscomedian, maar die bleef de afgelopen weken telkens achterwege.     ...
    Soundos ontkent niet dat er maar matig om haar weekafsluiters gelachen kon worden. 'Wat goed werkt bij stand-up comedy, sloeg soms niet goed aan tijdens de live-uitzending. Daarom is in goed overleg besloten om niet verder gaan.'
'Soundos ontkent ontkent niet dat er maar matig om haar weekafsluiters gelachen kon worden' ...

Dat doet dneken aan de laatste keer dat er gelachen werd met allochtonen in de buurt. Dat was een aflevering van het Kopspijkers cabaret  , bijna vijftien jaar terug, met als "gasten" Ruud Lubbers, Mohamed Rabbae, en toenmalig ex-burgemeester van Leeuwarden Loeki van Maaren. Ruud Lubbers zit er in zijn toenmalige functie als VN Hoge commissaris voor de Vluchtelingen, en vertelt over zijn verblijf in Afghanistan, en plaatst een grap over een cabaretfestival in Kaboel, de "Kandaharetten" (voor de fijnproevers), de grap zelf zijnde "Komt een vrouwtje bij de dokter...", gevolgd door een stilte. Waarna "Lubbers" uitlegt: "Ja, dat is Kaboel een witz, want vrouwen gaan daar niet naar de dokter". Zelfs bij de toen al redelijk politiek-correcte VARA lacht het publiek.

De geupdate versie: "Gaat een moslim actualiteitencabaret doen ...". En voor de minder goede verstaander: "Ja dat is een witz, want moslims hébben geen gevoel voor humor".

Maar die Soundos die deed toch al cabaret? Nee joh, dat is gewoon Nederlandhaten onder het mom van een grapje, voor een publiek dat ook heel graag Nederland haat. Tja ... Dat is als een zaal vol Grolsch-drinkers voor Youp van 't Hek ...


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home .