WERELD & DENKEN
 
 

PC-club: Gidi Heesakkers


Na het afscheid van de laatste vaste tv-recensent, Jean-Pierre "Nog meer zwarten op tv" Geelen uitleg of detail , heeft de Volkskrant een roulerend team smanegesteld om deze inderdaad wat droeve taak op zich te nemen. Allemaal hetzelfde laken een pak, natuurlijk. Extra lof van hoofdredacteur Philippe in zijn zelf-felicitatierubriek kreeg Gidi Heesakkers. Talentje. Hier zien we waarom (de Volkskrant, 11-07-2016, tv-recensie, door Gidi Heesakkers):
  Dwaas

Wie God zoekt op televisie, heeft die zappend op zondagmorgen zo gevonden.

Tussentitel: Met een zeurderige stem en een Haags accent probeerde Maasbach mij aan het verstand te brengen dat ik slecht bezig ben

Meer is niet nodig van de inhoud, wnat die was volstrekt monotoon hetzelfde: "Christenen zijn dwazen".

Dit natuurlijk geheel in tegenstelling tot moslims, die hieraan voorafgaand een maand lang elke dag een heel "Ramadanjournaal" mochten vullen met dwaasheden van oneindig veel grotere proporties, maar die van de politiek-correcte meute op niets dan instemmende knikjes en welwillendheid kunnen rekenen. Hoe dwaas? Zo dwaas:

"Najima en Rachida geven nuttige tips voor het suikerfeest". De genetisch verankerde uitleg of detail dwaasheid en dommigheid stralen er in onbeperkte hoeveelheden van af.

De dwaasheid van mevrouw Heesakkers groot genoeg om onmiddellijk opgenomen te worden in het pantheon der dwazen genaamd "politieke-correctheid".

En hier het voorspelbare, correctie: een voorspelbaar, andere symptoom van syndroom (de Volkskrant, 10-03-2017, rubriek Top & Flop, door  Paul Onkenhout en Gidi Heesakkers):
 

Als Geert Wilders zich wel laat zien, gaat het vooral over poezen

Geert Wilders laat zich zelden zien, dus kun je het publiek alles wijsmaken. En als hij zich wel laat zien, gaat het vooral over poezen.

Op de dag van het eerste RTL-debat retweette Geert Wilders een gouwe ouwe. Het betrof 'Loungen met Lola', een onscherpe selfie met wijlen zijn kat. 'Ik mis haar. Lieve Lola.' Toen konden we nog niet bevroeden dat de diersoort een belangrijk thema zou worden in de weinige interviews die de PVV-leider deze campagnetijd wél ging geven.

Zo kletste hij met Privé, dat het verkiezingsprogram-op-een-A4'tje gezellig links liet liggen. 'Heb je je Audi TT nog?', wilde de journalist weten. 'Hoe gaat de strijd tegen de kilo's?' en 'Ooit een ooglidcorrectie overwogen?' Maar dus ook: 'Je had drie katten die als kinderen voor je waren. Mis je ze?' En doorvragend: 'Daarna hebben jullie geen nieuwe kat meer genomen?'

Wie weet, luidde het antwoord, maar toen moest Wilders nog aantreden als gasthoofdredacteur van Goedemorgen Nederland (WNL). Hij opende de ontbijtshow donderdag met zijn nieuws van de dag: zijn bezoek aan een dierenasiel in Zaandam was afgeblazen, maar zijn vrouw had er evengoed twee katjes uitgezocht. Wie wilde meedenken over namen, kon mailen naar poezennamen@gmail.com.

Ondertussen lieten we onze gedachten nog eens gaan over die ene, door Arjen Lubach opgeworpen vraag inzake het A4'tje: hoe dan?


Bij dit soort geschrijf van het mannelijke linksfascisme doet het internet dit (Bert Wagendorp als Adelbert von Wagendorpf - geintje van GeenStijl):


Vrouwen zijn erg op hun uiterlijk, dus zullen het maar verbaal houden: "Gidi Heesakkers is een goedkope moslims- en Joden-hoer" (Tja, we hebben het helemaal gehad met die scheldpartijen van de Volkskrant op Wilders en zijn aanhang die Volendammers afbeeldt als Hitlertjes ...)


Naar PC club  , of site home  .

 
 

12 jul.2016