WERELD & DENKEN
 
 

PC-club: Gidi Heesakkers


Na het afscheid van de laatste vaste tv-recensent, Jean-Pierre "Nog meer zwarten op tv" Geelen uitleg of detail , heeft de Volkskrant een roulerend team smanegesteld om deze inderdaad wat droeve taak op zich te nemen. Allemaal hetzelfde laken een pak, natuurlijk. Extra lof van hoofdredacteur Philippe in zijn zelf-felicitatierubriek kreeg Gidi Heesakkers. Talentje. Hier zien we waarom (de Volkskrant, 11-07-2016, tv-recensie, door Gidi Heesakkers):
  Dwaas

Wie God zoekt op televisie, heeft die zappend op zondagmorgen zo gevonden.

Tussentitel: Met een zeurderige stem en een Haags accent probeerde Maasbach mij aan het verstand te brengen dat ik slecht bezig ben

Meer is niet nodig van de inhoud, wnat die was volstrekt monotoon hetzelfde: "Christenen zijn dwazen".

Dit natuurlijk geheel in tegenstelling tot moslims, die hieraan voorafgaand een maand lang elke dag een heel "Ramadanjournaal" mochten vullen met dwaasheden van oneindig veel grotere proporties, maar die van de politiek-correcte meute op niets dan instemmende knikjes en welwillendheid kunnen rekenen. Hoe dwaas? Zo dwaas:

"Najima en Rachida geven nuttige tips voor het suikerfeest". De genetisch verankerde uitleg of detail dwaasheid en dommigheid stralen er in onbeperkte hoeveelheden van af.

De dwaasheid van mevrouw Heesakkers groot genoeg om onmiddellijk opgenomen te worden in het pantheon der dwazen genaamd "politieke-correctheid".

En hier het voorspelbare, correctie: een voorspelbaar, andere symptoom van syndroom (de Volkskrant, 10-03-2017, rubriek Top & Flop, door ... Gidi Heesakkers):
 

Als Geert Wilders zich wel laat zien, gaat het vooral over poezen

Geert Wilders laat zich zelden zien, dus kun je het publiek alles wijsmaken. En als hij zich wel laat zien, gaat het vooral over poezen.

Op de dag van het eerste RTL-debat retweette Geert Wilders een gouwe ouwe. Het betrof 'Loungen met Lola', een onscherpe selfie met wijlen zijn kat. 'Ik mis haar. Lieve Lola.' Toen konden we nog niet bevroeden dat de diersoort een belangrijk thema zou worden in de weinige interviews die de PVV-leider deze campagnetijd wél ging geven.

Zo kletste hij met Privé, dat het verkiezingsprogram-op-een-A4'tje gezellig links liet liggen. 'Heb je je Audi TT nog?', wilde de journalist weten. 'Hoe gaat de strijd tegen de kilo's?' en 'Ooit een ooglidcorrectie overwogen?' Maar dus ook: 'Je had drie katten die als kinderen voor je waren. Mis je ze?' En doorvragend: 'Daarna hebben jullie geen nieuwe kat meer genomen?'

Wie weet, luidde het antwoord, maar toen moest Wilders nog aantreden als gasthoofdredacteur van Goedemorgen Nederland (WNL). Hij opende de ontbijtshow donderdag met zijn nieuws van de dag: zijn bezoek aan een dierenasiel in Zaandam was afgeblazen, maar zijn vrouw had er evengoed twee katjes uitgezocht. Wie wilde meedenken over namen, kon mailen naar poezennamen@gmail.com.

Ondertussen lieten we onze gedachten nog eens gaan over die ene, door Arjen Lubach opgeworpen vraag inzake het A4'tje: hoe dan?


Bij dit soort geschrijf van het mannelijke linksfascisme doet het internet dit (Bert Wagendorp als Adelbert von Wagendorpf - geintje van GeenStijl):


Vrouwen zijn erg op hun uiterlijk, dus zullen het maar verbaal houden: "Gidi Heesakkers is een goedkope moslims- en Joden-hoer" (Tja, we hebben het helemaal gehad met die scheldpartijen van de Volkskrant op Wilders en zijn aanhang die Volendammers afbeeldt als Hitlertjes ...).

Hier is reden drie waarom Baas Remarque de lieve Gidi een talentje vindt. Hier steekt ze de loftrompet op een stelletje groepsverkrachters (de Volkskrant, 24-03-2017, rubriek Top & Flop, door Gidi Heesakkers ...):
  Telegraaf z'n eigen vuurtje opstookt

Muzieksite Noisey legt bloot hoe De Telegraaf z'n eigen vuurtje opstookt en DasMag wil nergens bij horen, maar wel naar het bal.

Een journalist van De Telegraaf met weinig kennis van hiphopzaken besnuffelde het programma van het Utrechtse Bevrijdingsfestival, haalde zijn neus op voor de groep SMIB en rook een relletje.

Misschien had de journalist zich vergist met een ander "hiphop"-bandje dat in Suriname vastzit wegens groepsverkachting van een minderjarige. Het maakt ook zo weinig uit wie of wat ze zijn: het zijn allemaal lawaaimakende negers met een "attitude", ego's die een concertzaal vullen, en die er haattaal uitkramen. Tegen vrouwen, blanken en alles en iedereen dat ze voor de voeten komt en als het collega's zijn volgen er schietpartijen. Nummer 1 doodsoorzaak bij rappers: vermoord worden door collega's => .
    Maar het zijn en blijven negers en De Telegraaf schrijft erover, dus is De Telegraaf fout.
    Talentje, die Heesakkers.

En het vierde grote teken van talent naast het "Islam is vrede", "Wilders is fascist" en "Heeft kleur - Is Goed" (de Volkskrant, 31-03-2017, rubriek Top & Flop, door Paul Onkenhout en Gidi Heesakkers):
  ... en Pauw pakt Anne Fleur Dekker hard aan

Flop

Anne Fleur Dekker was, vertelde ze dinsdag in Pauw, onder escorte naar de talkshowstudio gekomen. Ze wordt bedreigd sinds ze op Joop.nl een artikel publiceerde over Thierry Baudet. ...

Twee "feiten", twee leugens. Anne  Fleur Dekker is een linksfasciscte type Volkert van der Graaf die berieden tweets ronstuurt en bij met gelijke munt terugbetaald worden ropet dat ze bedreigd wordt - die "escoste" is een andere linksfascist type Volkert van der Graaf
   En de tweede leugen: die koekjes van eigen deeg kreeg ze pas na het bekend worden van een dreigtweet richting Geert Wilders. Kijk maar:
  Deze week deed Geert Wilders aangifte tegen de 22-jarige activist en blogger, vanwege een oude ... tweet.

Op de puntjes staat 'uit de context gehaalde' maar als Geert Wilders ook maar iets zegt wordt het onmiddellijk en met ieders goedkeuren uit de context gehaald (die context zijnde: immigratiebeleid - in welk kader je rustig mag zeggen dat je voor remigratie bent in plaats van immigratie. Dat is gewoon beleid. Net als islam willen verbieden. Dat is ook beleid, namelijk veiligheidsbeleid).
   Oh ja: de tweet zelf:
   ... een oude ... tweet. Met 'Wie gaat er mee 500 stenen op Wilders gooien? Vind ik wel een 'ludieke actie'' ...

Zet er iemand een filmpje op het internet met daarin een cartoon van Sylvana Simons hangende aan een galg, heeft ook niemand het over de context waarin Sylvana Simons iedere Nederlander oftewel blanke als een Ku Klux Klan-racist afschildert oftewel iemand die negers ophangt.
    En nu ging die vermaledijde Pauw moeilijk zitten doen over die tweetjes:
   Over de bedreigingen hoefde Jeroen Pauw niets te weten. Hij was maar naar één ding benieuwd: of ze haar tweets niet net zo onnozel vond als hij. Tweets, want er werd er nog een besproken: 'Ik wil graag een taart op @thierrybaudet gooien.' Een oproep tot geweld, oordeelden Pauw en tafelgenoot Ed Nijpels. Waarom gaf Dekker niet toe dat ze de bedreigingen aan zichzelf te danken had?

Neueueu hoor ... Ze was de lelieblanke zelf. Het wás toch tenslotte zo dat Wilders een nazi is en Baudet een vrouwenverkrachtende fascist ...? En nu komt die fascistoïde Baudet ook nog in de Tweede Kamer ... Daartegen moet opgetreden worden, vindt "Flower Power" Dekker. En "Flower Power" Gidi staat volledig aan haar zijde:
   Ondertussen werden slachtoffers Baudet en Wilders zieliger gemaakt dan ze zijn. In een blog bedankte Dekker het duo woensdag voor de leerzame avond. Het sarcasme kán hun zijn ontgaan.

Zo zou het ook zomaar kunnen dat het sarcasme in dit stukje onze lieve Gidi ontgaat ...
    Zo zie je maar weer: er loopt een directe lijn van Volkskrant via types als Anne Fleur Dekker naar Volkert van der Graaf van wie ze o zo blij zijn dat hij weer vrij rondloopt na zijn goede daad, want uit die hoek niks dan tevreden geknor en geen woord van protest over die absurde toestand.


Naar PC club  , of site home  .

 
 

12 jul.2016