WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders, linksfascisme: media en PVV

30 jul.2017

Voordat het fascisme overgaat tot geweld, proberen ze eerst de tegenstand de mond te snoeren.

Daartoe kunnen verschillende middelen ingezet worden: je zegt zelf het "fatsoen" te zijn, oftewel: je beschuldigt de andere partij van onfatsoen.

Je zegt zelf "moreel" te zijn, dat wil zeggen: je beschuldigt de andere partij van immoraliteit.

Je beweert dat die andere partij dat is wat je zelf bent: fascistisch.

Je beschuldigt die andere partij van deportatie.

Je beweert dat die andere partij "Hitler" is.

Je beweert dat die andere partij schuldig is aan de Holocaust.

Je beweert dat die andere partij schuldig is aan de moord van Anne Frank.

Enzovoort.

Ze hebben het allemaal al eerder gedaan uitleg of detail .

De linksfascisten.

Voortdurend in cirkels elkaar napratend, de volgende weer harder dan de voorgaande.

Dat was de introductie bij Landverraad, media, Volkskrant, PVV en linksfascisme uitleg of detail .

Daar al vermeldt is dat dit ook geldt voor de rest van de politiek-correcte media, staande voor de hele media, behalve De Telegraaf, Elsevier en het delen van het internet.

Die overige politiek-correcte media worden hier niet regelmatig gevolgd. Hier een geval waarin dat deels door toeval wel kon, zijnde het geval van het optreden van Geert Wilders in de tlakshow van Jinek, op

Die uitzending was een speciale aflevering over poezen en poezenliefhebbers. En wie is één van de bekendste poezenliefhebbers van Nederland: Geert Wilders. Dus was er dat optreden van Wilders.

Dat was tegen het zere been van de linksfascisten. Ze leggen zelf wel uit waarom.

Met als eerste de liefhebbende zwarte mevrouw zich gaarne eerste aan u voorstelt:

Haar voledige naam is Clarice Gargard => en in het portret al is haar sociologische profiel al volledig zichtbaar: een keiharde racist en linksfascist. Voor deze speciale gelegenheid van het optreden van Geert Wilders mocht mevrouw Gargard, naast haar activiteiten voor de linksfascitische VARA, bijdragen aan de Nederlanddse beschaving in het poepchique NRC Handelsblad (nrc.nl, 27-07-2017, door Clarice Gargard, programmamaker bij BNN-VARA en publicist uitleg of detail ):

  Wilders heeft lief én doet kwaad - dat is eng

En daar is 'ie weer: dé specialiteit van alle politiek-correct gestoorden, social justice warriors en neger- (en moslim-) activisten: de perfekte spiegeling. Want wat natuurlijk echt eng is, zijn al die lieden met zogenamde "idealen" die de meest keiharde fascisten en racisten blijken te zijn: je verricht twee kwaden: het kwaad zelve, en je maakt het goede te schande. Want van de kop af aan is duidelijk wat hier het streven is: iemand de mond snoeren. Met dit soort taal:
   ... Charles Taylor ... veroordeeld is voor zijn misdaden tegen de menselijkheid. ...
    ... Hannah Arendt veronderstelt in haar vermaarde boek Eichmann in Jeruzalem: de banaliteit van het kwaad ...
    ... het gedicht Vultures van de Nigeriaanse schrijver Chinua Achebe ...

Met geen enkele andere bedoeling dan de eigenschappen van deze lieden te associëren met Geert Wilders -  de retorisch truc van het aanwrijven => maar dan een heel artikle lang. De rest van het artikle is verbale vulling ter koppleing van de genoemde smerigheden en de Geert Wilkders.

Dat was de eerste kwaliteitskrant => .

Dan de tweede. Dat is Trouw. Dat blad heft een vast persoon in dienst voor dit soort zaken, of mogelijkerwijs zlefs meer maar als niet-lezer is dat niet bekend. Deze mevrouw was dat wel:


Dit is Seada Nourhussen, zoals u ziet eveneen een zwarte mevrouw. En zoals u ook ziet, evenens een racist en linksfascist. Hier is wat ze te melden had in har vaste column over het verschijnen van Wilders bij Jinek - de kop laten we even weg want die gaat eigenlijk over iets anders (trouw.nl, 27-07-2017, column door Seada Nourhussen uitleg of detail ):
  Grote kans dat u het katteninterview dat Eva Jinek vrijdag hield met PVV-leider Geert Wilders heeft gezien. Ruim een miljoen Nederlanders keken. Ik niet, en toch beheerste het mijn weekend.

Niet het interview zelf. Ik wil geen onderdeel zijn van een programma dat een politicus die moslims en Marokkanen haat ...

En ook deze mevrouw schrijft een hoogst gelijkende zelfportret: zoals ook al uit haar oordeel over een standaard tv-programma blijkt: de haat is die van Seada Nourhussen. Geert Wilders  haat geen moslims en Marokkanen ... Hij wil ze alleen niet in Nederland hebben, en daar is een lange lijst bijzonder goede redenen voor.
  ...Het was mijn kritiek op de uitzending – ons opgedrongen omdat Jinek van haar Prinses Cocobelle en Prinses Zeepje houdt ...

Een andere vastgeklonken eigenschap van dit soort mensen: de keiharde leugen. Niets en niemand ter wereld dringt in een televisie-uitzending ook maar aan iemand op.Iiedereen is in het bezit van een kanalenkiezer met iendeloos vele alkternatieven, en ene uit-knop.
  Op Twitter vroeg ik me af of Jinek hiermee de journalistiek vaarwel had gezegd. ...

De volgende leugen: het programma van Jinek is een talkshow, een praatprogramma. Dat heeft niets met journalistiek te maken. Een journalistiek programma is bijvoorbeeld Nieuwsuur.
  ... Ze liet zich gebruiken door een controversiële politicus ...

Alweer de derde leugen: zij gebruikte hem om kijkers naar haar programma te lokken.
  ...Ze liet zich gebruiken door een controversiële politicus die weigert interviews te geven aan de publieke omroep – behalve aan de rechtse zender WNL ...

Omdat de publiek omroep hem behandelt als een melaatse. Een melaatse genaamd Hitler om precies te zijn.
  ... en sprak hem over zijn poezen en niet over zijn politiek. Ze maakte ook nog een innige foto met Wilders, haar hoofd op zijn schouders, met naast hen de PVV-slogan ‘Nederland weer van ons’.    ...

Even een pesterijtje: "En wat is dara mis mee ...?  Jij behoort tot ook tot 'ons' als Nederlander?" (De werkelijkheid: ze voelt zich hartstikke neger naar het schijnt ook met islamitische neigingen, afkomstig zijnde uit Somalië of iets dergelijks).
  ‘Jinek Live’ is een journalistiek programma ....

Vierde leugen.
  ... en dat moet met politici dus over politiek spreken. ...

Vijfde leugen.
  ... Zeker als ze racistische islamofoben zijn. ...

Zesde en zevende leugen: Wilders wil zowel minder moslims als minder zwarten, bijvoorbeeld door tegen gekleurde immigratie te zijn. Dus hij kiest niet op ras.
    En hij is geen islamofoob, maar een islamoweerder: hij is niet bang voor de islam maar wil die niet in Nederland. Elders mogen ze rustig hun eigen gang gaan, en elkaar uitmoorden zoals in Iran, Syrië, Jemen enzovoort.

Nou, dat was eignelijk wel de PV-haat en de Wildersfobie in dit verhaal. De rest ging over de reacties die ze kreeg op haar linksfascitische pogignne  iemand de mond te nsoieren. toie ze haar geleurde-nazi prpaganbda ook op Twitter plaatste.

Had de Volkskrant dan he;lmaal niets te melden over de kwestie? Nee hoor. Hier één van haar jonge talenten (volkskrant.nl, 22-07-2017, tv-recensie, door Haro Kraak):
  Geef Wilders geen vrij baan om snoezige kant te laten zien

... Het was een item met de journalistieke ruggengraat van een weekdier: onder het mom van satire kon Jinek onder elk gevoel van verantwoordelijkheid wegglibberen. De ophef kreeg ze er gratis bij.    ...

Tja ... Het linksfascisme domineert (bijna) de hele media dus dat was inderdaad verzekerd.

Met in de Volkskrant ook nog een optreden in het "kleine hoofdredactionele commentaar" - de kop is die van de webversie (de Volkskrant, 26-07-2017, rubriek Stekel, door Olaf Tempelman)
  Wilders beloert zijn electoraat als een witte kater

Maar dat komt dan ook van iemand die van het beleid van de omvolking van Nederland uitleg of detail en Europa uitleg of detail een beleidsspeerpunt heeft gemaakt. En Wilders is zowel tegen omvolking als tegen Europa.

Een doodsvijand, dus.

Wat dus ook geldt voor de rest van de politiek-correcte media, die al evenzeer voor de omvolking van Nederland en voor het Neoliberale Europese imperium zijn. Dus daar heeft vast ook nog meer Wildershaat gestaan, maar dat heeft deze redactie niet bereikt. Dus maar wachten tot de volgende gelegenheid dat de cultuur-, beschavings- en blankenhaters weer een landelijke hetze hebben opgeklopt. Op weg naar de omvolking met negers en moslims onder leiding van de Joden en Joodsisten.

Maar het kan natuurlijk ook altijd nog dit worden:
 
 

Een warmlopertje in Den Haag voor de bij gelijke trends aanstaande etnische burgeroorlog .


Naar Landverraad , of site home