WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, creolen: Quinsy Gario

12 sep.2017

In de verzameling "Zwarte haatzaaaiers" ontbrak to nu toe de Antilliaan Quinsy Gario, terwijl hij toch één van de twee hoofddaders van het verslechterde klimaat tussen zwarten en blanken in Nederland is.

Samen met de Ghanees Jeffrey Afriyie die een dusdanig meerderwaardigheidcomplex heeft dat hij zich Kno'Ledge Cesare oftewel "Keizer Kennis" noemt, begaf hij zich in 2011 naar de jaarlijkse landelijke Sinterklaasintocht om in aanwezigheid van alle kinderen te gaan protesteren tegen Zwarte Piet.

De rest is geschiedenis,  hoewel de rol van de hem steunende door Joodse invloed gedomineerde => (zie ook hieronder) en daardoor Nederlandhatende => media  niet onvermeld mag blijven.

Gario is dus een bijzonder minderwaardig stuk mens.

Een haatzaaier.

Hier wat voorbeelden van zowel minderwaardigheid als haatzaaierij:

Het racisme spat er aan alle kanten van af. Net als de haat. Zoals eindeloos veel mensen opviel:

En dat was eigenlijk al helemaal voldoende.

Uit bijna onredelijk strenge eisen van bewijsvoering is er gewacht met het opvoeren van Gario in de lijst haatzaaiers tot er meer materiaal beschikbaar kwam. Hier is de volgende:

Voor het nageslacht: Mitch Henriquez is de Antilliaan die overleed tijdens zijn poging tot arrestatie, nadat hij politieagenten patrouillend tijdens een exotisch muziekfestival, die hem kennelijk obsvereerden, had toegeroepen "Ik heb een gun in mijn pocket". Natuur;ijk verzette de Antilliaan zich hevig tegen zijn arrestatie (dat doen namelijk bijna alle zwarten), en omdat hij ongeveer 200 kilo woog waren er vijf agenten nodig om hem te bedwingen, tijdens welke worsteling hij ademnnood kreeg en overleed.

Volgens alle zwarten was het "Moord!!!". En wel "Racistische moord!!!

En volgens Quinsy Gario is dat dus allemaal de schuld van GeenStijl. In plaats van eerdere schietpartijen van Antillianen tijdens festivals.

Het commentaar staat er al onder.

Het gevolg van de eerdere haatzaaierij mede door vele anderen: zwarten werkten samene met moslims in brandstichtingen en plunderingen in de Haagse Schilderswijk.

In alle ophef rond deze zaak, werd Quinsy Gario vergeten. En aangezien hij zich voornamelijk op de sociale media roert, wat er volgde ook.

Hier het geval dat tot publicatie deed besluiten, ingebracht door GeenStijl, dat een poll organiseerde: "Wat was vandaag de meest weerzinwekkende media-uiting?". Er waren vijf kandidaten, en Gario was er één van. Hier is zijn onvrijweillige inbreng (GeenStijl.nl, 11-09-2017, door Pritt Stift uitleg of detail ):
  Poll. Wie wordt de Totale Lul du Jour?
...

...

De logica achter deze uitbarsting is glashelder: "De mariniers zijn blank - degenen over wie ze de orde moeten bewaren zijn zwart - dus, ergo, q.e.d.: de mariniers zijn racisten".

De reageerders van GeenStijl mochten dus kiezen wie de meest weerzinwekkende opmerking van die dag had gemaakt, en hier is de uitslag:
 

Quinsy wint afgetekend, tegen toch opmerkelijk sterke competitie, van met name Michael Schaap (Joods) en Joshua Livestro (Joods).

En zo kwam Quinsy Gario dus uiteindelijk in de verzameling "Zwarte haatzaaaiers" terecht, terwijl hij eigenlijk allang een ereplaats verdiende.

Naast Sylvana Simons zijn er weinig, of eigenlijk geen, mensen die zo hun best hebben gedaan de verhoudng tussen blanken en zwarten te verzieken.


Naar Haatzaaien, allochtoon , Creolen, cultuur , Allochtonen, respect  , of site home .