WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, Joods: Joshua Livestro

.2017

De naam van Joshua Livestro draait al wat langer rond in het wereldje van de maatschappelijke waarnemers en commentatoren, als iemand van de rechtse maar nette conservatieve snit. Toen men bij het chique "discussie"-programma Buitenhof het op de heupen kreeg en ook een paar niet-politiek-correcte figuren uitnodigde om een gesproken column te doen, was Livestro er eentje samen met Paul Cliteur. Cliteur stopte er al na een jaarje of zo mee - Cliteur zei echte niet-politiek-correcte dingen en kreeg prompt bedreigingen vanuit linksfascistische hoek van de soort "We geven je aan bij je werkgever" (de Universiteit Leiden). Livestro hield het langer vol, want keurig binnen die politiek-correcte lijntjes. En volkomen nietszeggend, maar dat hebben ze bijna allemaal daar dus dat kan je de man niet euvel duiden.

Daarna verdween hij een beetje uit zicht, begon een website, en dook weer op in dhet wijdere publieke zicht ten tijde van het Oekraïne-referendum. Waarbij hij gepresenteerd werd als één van de aanvoerders van het "voor"-kamp, dat wil zeggen: voor de aansluiting van Oekraïne bij de EU, en de NAVO dan ook maar meteen.

En omdat de website GeenStijl aan de andere kant stond ("Tegen oorlogshetzerij jegens Rusland"), werd er iets meer bekend over Livestro. Zo bleken zijn Oekraïne-acties (mede) betaald door George Soros-Schwartz (GeenStijl.nl, 22-01-2016, door VanLeeuwen uitleg of detail ):
  Amerikaanse miljardair steekt 200k in Ja-campagne


Felicidados aan de gristenbroeders van het JA-kamp. De bekende Amerikaanse multimiljardair en zakenman George Soros (wiki) steekt 200.000 pegelharde euro's in de ja-campagne van Joshua Livestro en zijn medestanders. ...

George Schwartz-Soros, voor wie hem niet kent, is een Joodse meneer die graag een oorlog wil beginnen tegen Rusland, met onder andere eerdere inmengingen in Georgië en recentst Oekraïne waar nu de Joodse meneer Porosjenko aan de macht is. Omdat (bijna ) alle Joodse meneren een hekel hebben aan Rusland omdat ze daar niet aan nomadische rondtrekkerij doen en de New Yorkse en Joodse oligarchen er niet de baas zijn. En omdat George Schwartz-Soros net als alle Joodse meneren een ontzettende fan is van dit:
  Soros, een groot voorstander van massa-immigratie ...

Wat dus kennelijk ook op één-of-andere manier geldt voor meneer Joshua Livestro:
   Concluderend: de Ja-campagne wordt nu aangevoerd door een door de EO naar het christendom bekeerde Sarah Palin-adept met behulp van 200k Amerikaans buitenlands niet-Nederlands geld. ...

Waarna meneer Joshua Livestro nog meerdere tot vele keren langskwam bij GeenStijl onder het pseudoniem "Joshua Livestropop".

Daarna was het weer een tijd rustig. Totdat ineens de naam weer opdook. In een schijnbaar niet verwante zaak en op een schijnbaar tegenstijdige manier. Wat wil het geval ... De media in het algemeen en de Volkskrant in het bijzonder zijn al een tijdje bezig met een campagne tegen Thierry Baudet, de "echte intellectueel" met twee studies of zelfs doctorsgraden die niet-politiek-correcte dingen durft te zeggen. Wat hij al een tijdje deed op losse basis wat hem op veel haatstukken bij instellingen als Joop.nl kwam te staan en losse opmerkingen van haatcolumnisten in diverse media.
    Maar toen ging hij zich eerst bemoeien met het Oekraïne-referendum, begon in dat kader een club genaamd Forum voor Democratie (griezelig dat, "democratie"), vormde na het succes van het referendum en het verscheuren van die uitslag door de politieke elite dat Forum om tot een politieke partij, en kwam, tot groot afgrijzen van die politieke elite met twee zetels in de Tweede Kamer. En ook tot groot afgrijzen van de media, die onmiddellijk een "officiële" campagne begonnen, dat wil zeggen: de gifdruipende commentaartjes van de haatcolumnisten (Grunberg, Wagendorp, Sitalsing, Middendorp enzovoort) werden nu ondersteund door opiniestukken en commentaren op de redactiepagina's - zie hier uitleg of detail .

Nu is er een behoorlijk basaal probleem voor deze campagne: Baudet zegt de dingen zodanig dat het lastig is een speerpunt te vinden voor de aanval. Men was dan ook bijzonder blij met wat men zelf zag als een misstap van een medewerker van het Forum voor Democratie, ene Robert de Haze Winkelman, iemand van verder onbesproken gedrag, in dat deze linkte naar een artikel over de inmiddels weer beroemd aan het worden prominente diplomaat en filosoof  Robert Coudenhove-Kalergi uitleg of detail , die tussen de twee wereldoorlogen actie voerde en een plan ontvouwde voor de eenwording van Europa, en de vervanging van de blanke bevolking ervan door een islamitisch-creools-blanke mengmens die een betere beschaving zou opbouwen.
    Kortom: iets dat als twee druppels water lijkt op het beleid van de Europese Unie. Met haar ophalen van gekleurde migranten voor de kust van Libië en hun bezwaren tegen het sluiten van de grenzen door Hongarije.
    En dat zijn ook zaken waar het FvD bezwaar tegen heeft.
    Niets aan de hand dus, maar de Volkskrant dacht er iets "rechts en racistisch" van te kunnen maken, zie hier uitleg of detail .
    Maar dat zat ze niet glad - er kwamen veel reacties van lezers.
    Dus, redeneerde men kennelijk op de redactie: er is extra inzet nodig.
    En het lumineuze plan waar men mee kwam was: laten we iemand met een rechtse reputatie de volgende bijdrage laten schrijven.
    En daar was Joshua Livestro weer ... (het volgende komt grotendeels uit de Verzameling Baudet uitleg of detail ) (de Volkskrant, 03-06-2017, door Joshua Livestro):
  Mijn rechts moet ...

Heerlijk! Drie woorden, twee leugens. Als je het wat ruim neemt en een retorische truc als "leugen" bestempelt. Dat is natuurlijk dat "moet" uitleg of detail . De andere leugen is dan natuurlijk de eerste twee: "Mijn rechts" is diefstal: er is niets in wat wie dan ook doet of zegt dan toebehoort aan Joshua Livestro.

Bij het eerste noteren hiervan in de verzameling over Baudet stond hier nog dit:
  Trouwens ... "Joshua" ... Dat heetf toch niets met het Eerste Testanment te maken hè ...?

Inmiddels is dit nu wel helemaal helder.
    Dat glasharde liegen ook, hè ...
    Vervolg van de kop:
  ... moet zich niet laten meeslepen door ondergangsdenkers

Oké, dat gaan we zo meteen zien.
  In januari 1962 kwam in Palm Beach, Florida, een klein gezelschap van prominente Republikeinen bijeen. ...

Gevolgd door vier alinea's vol met Amerikaanse toestanden.
    Dan zijn er twee mogelijkheden: dit slaat allemaal nergens ons op, of hij wil iets gaan "vergelijken" met anderen of elders. Oftewel: een uitgebreide vorm van de retorische truc van het "aanwrijven" uitleg of detail .  
    Het begin van de vijfde alinea: 
Trumps overwinning staat niet op zichzelf. In de hele westerse wereld kent het rechtse kamp inmiddels denkers en politici met opvattingen die de antithese vormen van het oude redelijkheidsideaal. Zo ook in ons land, ...

Inderdaad ... Het is dus "aanwrijven".
    Wat zijn ze toch simpel, hè ...
    En wat wordt er dan aangewreven? Dat uit de titel:
... in ons land, waar het zich op de rechterflank ... manifesteert in de vorm van een steeds verder om zich heen grijpend ondergangsdenken. ...

Gevolgd door wat beroemde-namensmijterij, om te komen tot de essentie van het stuk:
 ...  Wierd Duk ... Thierry Baudet ... Geert Wilders ... Jan Roos ... GeenStijl-redacteur Marck Burema alias Pritt ... Arnold Karskens ...

Allemaal ondergangsdenkers, dus.
    En dan zijn net over eenderde van het artikel, maar is het in feite al afgelopen. Er staat verder niets van enige importatie. Het gaat allemaal maar over één ding, dat al afgeleid kan worden uit dat lijstje: het is zo'n beetje iedereen die zich opnelijk durft uit te spreken tegen vrije immigratie. (Toch "Oude Testament"?)
    En let daarbij ook op de volgorde: met Wierd Duk als eerste. Die zelf nauwelijks inhoudelijke standpunten verkondigt, maar wel niet-politiek-correcten en immigratie-tegenstanders aan het woord laat. Als interviewer.  En dus zijn eigen linksfascistische hetze krijgt uitleg of detail van onder andere de Volkskrant.
    En let ook op wat steekwoorden uit de rest:
 .... samenzweringstheorie is die van de 'omvolking', ook wel 'white genocide' genoemd. ... (Thierry Baudet). ... 'minderheid in eigen land' ... (Geert Wilders).
    ...Thierry Baudet... 'kwaadwillende, agressieve elementen' die 'in ongehoorde aantallen' ons land worden 'binnengeloodst'. ...
    ... Thierry Baudet met zijn eigen versie van de omvolkingstheorie. ...
    ... Baudets betoog een opmerkelijke wending. Hij lijkt namelijk te stellen dat massa-immigratie ook bij de Romeinen  ... met de these dat 'er heel veel culturen verloren zijn gegaan door massa-immigratie' ...
    Het herhaalde koppelen van 'etnische' veranderingen aan massa-immigratie ... Baudet ... FvD-prominent Robert de Haze Winkelman ... the Kalergi plan for white genocide ...
    ... hou op met het verspreiden van ... idiote racistische theorieën.

En er komen ook nog wat andere dingen langs:
 ... Zo verklaart bijvoorbeeld Joost Niemöller: 'De VN stort ons in de ondergang. Welbewust. En in het geheime overleg in Davos wordt dat met applaus onthaald.'

Oh nee ... Dat slaat natuurlijk ook op alle inspanningen om "vluchtelingen" Europa binnen te krijgen.
 ... Of GeenStijl-redacteur Bart Nijman, architect van de GeenPeil campagne die uitmondde in het Oekraïnereferendum: 'De EU moet kapot worden gemaakt voordat de EU Europa kapotmaakt.'

Ook een samenzweringstheorie volgens J. Livestro. Oftewel: J. Livestro's definitie van een samenzweringstheorie is "Alles dat één van mijn idoelogieën tegenspreekt".
 Hoe geloofwaardig is de Syrische hulporganisatie White Helmets eigenlijk, vraag Wierd Duk zich af.

Als wat? Als strijder voor de "De Universele Rechten van de Mens" en "De Verlichting in het algemeen" zoals men dat in de media voorstelt. Totaal niet dus. Wel als "strijders voor één van de radicaalste bewegingen in de islam". Of doodgewoon "soennitische terroristen".  Maar dat zijn waarheden die J. Livestro kennelijk niet bevallen. Dus dat is "samenzweringstheorie".
    Tjonge, wat simpel ...
 .En hoe zit het met MH17? Zouden daar niet moslims achter hebben kunnen gezeten? (Niemöller).

Even waarschijnlijk als dat de Russen er achtergezeten hebben.
 ...Of de Oekraïeners zelf? (Nijman, Baudet).

Veruit de meest waarschijnlijke verklaring, als degenen die er het meeste voordeel bij hebben. mede ondersteund door het feit dat ze hun drie radarstations in de buurt uit hebben gezet. Althans dat zeggen ze als reden om geen gegevens van die stations te overdragen (de enige andere reden is natuurlijk: op die radargegevens staat het bewijs dat ze het gedaan hebben)
    Nou, zijn dat geen rasechte samenzweringstheoriën ...?
    Nog eentje:
 Het feit dat men twijfelt aan officiële verklaringen is op zich ook een gevolg van een samenzwering. 'Gaslighting' noemt men die, de idee dat de bevolking door psychologische manipulatie structureel aan het twijfelen wordt gebracht over haar eigen waarneming. ...

Zoals de bevolking systematisch aan het twijfelen is gebracht over de eigen waarneming door het verkondigen van "De multiculturele samenleving is een verrijking voor onze cultuur", dat al dertig of veertig jaar verkondigd wordt in weerwil van iedere waarneming  van de bevolking uitleg of detail . Of denk aan het "Islam is Vrede". Of "Moslims zijn mensen als u en ik". Of "Alle Nederlanders zijn racisten".
 Dit middel zou door de elite worden ingezet om 'een heel leger van zombies op de been te brengen: mensen die niet rebelleren, niet afwijken en overal rustig onder blijven'.

Zoals het eindeloos door media en elite herhaalde mantra dat "De bevolking moet rustig blijven onder de aanslagen door de moslims".
    Maar ook dat ...
 Deze theorie werd populair gemaakt door ThePostOnline-columniste Sietske Bergsma.

... is dus een theorie. Volgens J. Livestro.
 Daarbij horen vanzelfsprekend ook 'gelijkgeschakelde media' die uitsluitend de officiële verklaringen als nieuws durven te brengen. Aldus Wierd Duk, die daarmee zijn journalistieke collega's op één lijn stelt met de pers tijdens de Duitse bezetting.

Tjonge. Dat weten we dus ook weer, want tot nu tot heb je alles wat J. Livestro stelde moeten omkeren, om een beetje in de buurt van de werkelijkheid te komen ...
    Dus voor de gein nog een stukje uit zijn ook zeer wijdsprakige slotconclusie:
 ... leef je gerust uit in het debat, maar peur geen subjectieve intenties meer uit objectieve gebeurtenissen. Ofwel: hou op met het verspreiden van paranoïde samenzweringsverhalen, extreme ondergangsfantasieën en idiote racistische theorieën.

 Weer zo'n voortreffelijk zelfportret, dit ... uitleg of detail
    Het is toch ook heel tekenend dat zodra je de zaak van de politieke-correctheid gaat verdedigen, je automatich vervalt in het absurdistische woordgebruik van die lieden ...

Het zou hoogst verwonderlijk moeten zijn dat de Volkskrant dit soort rotzooi onder haar banier durft te publiceren. Inmiddels is duidelijk dat dit gebeurt onder de invloed van de Joodse kwaadaardigheid uitleg of detail . En dat hierboven sprake is van kwaadaardige rotzooi blijkt nog eens ten overvloede uit dat ze gedwongen zijn dit te publiceren (de Volkskrant, 07-06-2017, ingezonden brief van Sid Lukkassen, Duiven):
Joshua Livestro

Joshua Livestro verwijt mij dat ik het begrip 'cultuurmarxisme' gebruik om actuele problemen te analyseren. Vervolgens associeert hij mij met de Noorse massamoordenaar Anders Breivik. Als volksvertegenwoordiger verzet ik mij tegen die vergelijking met een terrorist.
    De term 'cultureel marxisme' was reeds een academisch debat vóórdat Breivik zijn manifest openbaarde. Derk Jan Eppink - nota bene uw eigen columnist - haalde het concept cultuurmarxisme bijvoorbeeld al in 2001 aan in The Wall Street Journal. In 2007 publiceerde de marxistische cultuurcriticus Fredric Jameson het boek Conversations on Cultural Marxism.
    De filosofen Frans van Peperstraten en Bernard Delfgaauw wezen erop dat de Frankfurter Schule het marxistische gelijkheidsideaal toepast op cultuur in plaats van op economie. Dat werd een voedingsbodem voor politieke correctheid, nu overal verspreid, en het politiseren van het 'slachtofferdenken'.
    Livestro mag op zijn route van Sarah Palin naar George Soros afrekenen met zijn eigen verleden. Maar niet ten koste van anderen.

Het stuk van Livestro is niets dan beerputtige kwaadaardigheid. Gepubliceerd omdat het beerputtige kwaadaardigheid is door een medium dat doet in beerputtige kwaadaardigheid op haar voorpagina uitleg of detail . Al een jaar of vijf.

En hier volgde in de originele versie het volgende commentaar:
En zojuist gezocht en gevonden naar aanleiding van een reactie bij GeenStijl: '...Livestro, een tot het christendom bekeerde jood, ...', zie hier uitleg of detail . De door Joden betaalde Jood die te keer gaat in de krant met de Jood voorop ... We zijn weer helemaal thuis.

Wat dus ook heeft geleid tot deze verzameling.

Nu leidde het vorige stuk in de Baudet-hetze, door de onliner-verkrachter van de Volkskrant hetende Dion Mebius, door de lezersreacties tot een reactie door de Ombudsvrouw in haar rubriek. En een commentaar van de hoofdredacteur. Beide waren het natuurlijk van harte eens met de hetze, op een kleinigheid over de kop na.
    Het stuk van Livestro is van nog oneindig veel lager allooi. De Volkskrant werd genoodzaakt om twee reacties van door Livestro belasterden te plaatsen. Een zeer zeldzaam voorkomend fenomeen. De hele week heeft deze redactie zich verheugd over de mogelijke reacties van Ombudsvrouw. En de hoofdredacteur. Met op zijn minst 70 cent van zijn ingezette gulden op de mogelijkheid dat er helemaal geen reactie zou komen. Wegens geen fatsoenlijke reactie mogelijk.
    En inderdaad: geen reactie.

Er is geen Joodse samenzwering. Dat George Schwartz-Soros die Livestro betaalde is toeval. Dat de eveneens van Joodse origine zijnde Ombudsvrouw uitleg of detail die de acties van andere Joden en moslims tot op het bot verdedigd en alle beerputtrieg aanvallrn op tegenstanders van de Joodse wereld goedkeurt, is ook toeval. Dat dit gebeurt onder een Joodsistisch leven leidende (reizend correspondent geweest) hoofdredacteur is ook puur toeval. Dat hij op zijn voorpagina al vijf jaar het beerputtige commentaar van de Joodse neoliberale ploert A. Grunberg uitleg of detail heeft staan is ook toeval.  Dat de Volkskrant tot op het volstrekt absurde actievoert voor de stellingen "De aanslagen hebben niets met de islam te maken", "Islam is Vrede", en "Moslims zijn mensen als u en ik" enzovoort is volstrekt toeval. Dat de Volkskrant tot op het absurde het beleid van van massa-immigratie propageert, net als George Schwartz-Soros, is volstrekt toeval. Dat de Volkskrant het beleid van etnische vermenging van Coudenhove-Kalergi uitleg of detail openlijk propageert in beeldtaal uitleg of detail is volstrekte toeval.

Nog een paar opmerking over de hoofdrolspeler van dit specifieke verhaal. Een paar keer beschreven als "een tot het christendom bekeerde Jood". Dat is dan een heel oppervlakkige bekering geweest. Die George Schwartz-Soros is een bijzonder ploertig geval van de soort mensen die in het NieuwTestament van de Bijbel, dat deel dat gaat over de leerstellingen van Jezus, wordt beschreven als "De Geldwisselaars in de Tempel". Die door Jezus verjaagd zijn dus. Waar Joshua Livestro dus een goede vriend van is ...

De acties van die Joshua Livestro lijken verdacht veel op die van wat in spionagekringen wordt omschreven als een "sleeper" uitleg of detail : een persoon die geplant wordt in het land van de vijand en daar vele, vele jaren lang een normaal burgerlijk leven leidt zonder spionage-activiteiten, om dan, als hij volstrekt onverdacht is geworden, in actie te komen.

De Volkskrant heeft voor zijn ontwaken als spion dan ook alles uit de kast getrokken, zie de omslag van het katern met zijn bijdrage:

Boodschap: "Niet-politiek-correcten zijn monsters".

Kijk, dat doet deze redactie nou ook eens aans de oude tijden denken. De tijden waarin het antisemitisme woedde. Dit soort tijden:
 
 
 
 
 


Maar nu andersom dus:

Nu zijn het de Joden die antigoyaanse smeerlapperij vespreiden in de strijd tegen het blanke ras. Voor dit prachtige doel:


De homeopathische verdunning van Nederland en Europa uitleg of detail .

De clubgenoten van Josuha hebben de voordeur van Thierry Baudet, de huidige Jodenvijand nummer één, beklad en stront door zijn brievenbus gesmeten. De Volkskrant schreef een commentaar met een oproep tot matiging. Opmerkelijk. Zo opmerkelijk dat Joshua een podium eiste en kreeg het in één van de andere organen van de islamsering, negerisering en omvolking van Nederland: NRC Handelsblad. Die haar taak deed door de Joodse stem op de voorpagina aan te kondigen (met dank aan GeenStijl - we komen zo meteen op ze terug):

Zijn standpunten kennen we ook, net als zijn argumenten: "Volledig vrije immigratie, een Europees Neiliberaal Imperium, en atoombommen op Rusland. Anders 'Hitler!', 'Holocaust!', 'Anne Frank!' ". Hier het artikel (NRC Handelsblad, 11-09-2017, column door Joshua Livestro, hoofdredacteur van opiniesite Jalta.nl. Hij studeerde politicologie en filosofie):
  Scherpe kritiek op Baudet blijft noodzaak

Eind vorige week publiceerde de Volkskrant een opvallend commentaar van politiek commentator Raoul du Pré. ...„We weten sinds [de moord op Fortuyn] dat pseudo-lollige protestacties niet zo lollig zijn als de daders ze willen doen voorkomen”, waarschuwde hij. Hij noemde de daad „gevolg van ontsporend debat” en „voorbode van meer onheil”.
    „We weten waar dat toe leidt.” Deze redenering kenden we tot voor kort alleen van auteurs uit de donkere krochten van het internet ...

Het blijven toch de meest fantastische leugenaars, hè, die Joodse activisten ... De ene minuut komende met "Baudet leidt tot  'Hitler!', 'Holocaust!', 'Anne Frank!' " en de volgende minuut anderen beschuldigen van doemvoorspellingen. Onder het spuien van het meest inventieve taalgebruik, dit keer geleend:
  Deze redenering kenden we tot voor kort alleen van auteurs uit de donkere krochten van het internet, die hem te pas en te onpas inzetten om critici van hun eigen extreem-rechtse standpunten de mond te snoeren. De schrijfster Stella Bergsma gaf het fenomeen de naam ‘Pimwin’ mee. Ze verwees daarmee naar de wet van Godwin: naarmate een onlinedebat langer duurt, wordt de kans dat een van de deelnemers anderen vergelijkt met Hitler steeds groter.

Die Stella Bergsma uitleg of detail is bewoonster van één van die diepste krochten van het internet, berucht vanwege haar raillerende taalgebruik vol doem over "Hitler!", "Holocaust!", "Anne Frank!".
    Waarna de Jood gaat betogen dat hij en Stella niet deugen:
  Op deze logica valt nogal wat af te dingen. De geschiedenis herhaalt zich om te beginnen zelden.

Enzovoort, allemaal goede redenen om gewoon te luisteren naar Thierry Baudet, en zijn waarnemingen, zoals "Nederland: 100 procent blank in 1970 - Nederland 75 procent blank in 2017 - Hoe blank is Nederland in 2050?' serieus te nemen en te bespreken als een al dan niet wenselijke toekomst., Oftwel: "Nederland als Nederland of Nederland als mix tussen Afrika en het Midden-Oosten?", verder af te korten tot "Nederland: beschaving of barbarij?".  Wat de Joden zullen kiezen is bekend uit 8000 plus jaren geschiedenis: 100 procent voor de barbarij van de ronde wielenuitleg of detail natuurlijk.
    Maar ja, dat is dus allemaal ...:
   ... racistische theorieën

... en ...
   ... hun abjecte standpunten ...

Hadden we dat al verteld: 'abjecte standpunten' is de NRC-versie van  "Hitler!", "Holocaust!", "Anne Frank!".
    En zo zie je maar weer: het is niet alleen de Volkskrant die onder zware Joodse invloed staat, hetzelfde geldt ook voor het NRC. En Trouw ... Daar gaat het een stapje indirecter: eerst is er het Joodse, dat is vertaald in het christelijke, en daaruit haalt Trouw (en haar aanhang, zie Buitenhof, 10-09-2017) weer het meest Joodse: alles voor massa-immigratie van moslims!
    Iets dat normaliter wat meer verborgen blijft, maar meteen naar buiten komt als je die ene voelspriet beroert: (im)migratie.
    Is de term "antisemitisme" nog niet gevallen ...? Oh ja, bij de psychopaat Middendorp uitleg of detail .
    Oh, vergeten: we moeten GeenStijl nog een keer aan het woord laten  (GeenStijl, 11-09-2017, door Van Rossem uitleg of detail ):
  Livestropop bekladt Baudet in NSB Handelsblad

Interessante weldenkende afwegingen weer in de papieren slijpsteen appelrasp voor de geest. Ten eerste heeft eeuwige miskleun Joshua Livestro kennelijk een column in de Vlaamse Meubelfolder, ten tweede wordt de Soros-shill op de voorpagina angekeild, dus lijken ze ter Rokin nog blij met zijn bijdrage te zijn ook, en ten derde alsook het meest opvallend: op de dag nadat de woning van democratisch gekozen Kamerlid Thierry Baudet voor de tweede maal in vier dagen beklad werd door fascistoïde fuckertjes, drukt de Folkertjensmabode een schril stukje van Jostiband Livestropop af waarin hij de fysieke intimidatie van de Forum-fractieleider afzwakt en gelijk stelt aan "kritiek" ...

Maar het meest pijnlijk lijkt toch dit aangehaalde commentaar:
 

En dat is zo erg, omdat het laat zien dat de actie met behulp van de Judeofascist Livestro een welbewuste is.


Naar Haatzaaien, allochtoon , Cultuur, gelijkheid, joods  , Westerse organisatie  , of site home  .