WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: D66

4 aug.2016

In de rubriek Landverraders   is de persoon van Alexander Pechtold uitleg of detail al langsgekomen als mogelijkerwijs de ergste van die soort, strevende naar zowel de fysieke opheffing van Nederland door het doen opgaan in het Europese Impoerium, als het vernietigen van de Nederlandse cultuur door de onbeperkte import van moslims en negers.
    Het spreekt voor zich, net als bij Geert Wilders, dat het daarbij niet gaat om de persoon zelve, maar de steun die hij geniet onder een aanzienlijke groep mensen. In geval van Pechtold: de "fatsoenlijke" en "weldenkende" elite. In werkelijkheid zijnde nog niet zo geslaagde ploerten type VVD die graag nog wat geslaagder willen parasieteren op de gewone burgers.
   Hier een redelijk kenmerkende bijdrage vanuit zijn stroming aan de culturele ondergang van Nederland:


Uit: De Volkskrant, 04-08-2016, door Ayla Schneiders, Statenlid voor D66 provincie Utrecht, en Lisa Weeda, schrijver

Bang? Vlucht niet in homonationalisme

De politieke voorkeur van de lhbt-gemeenschap verschuift. Van progressief links naar conservatief rechts. Dat is zorgelijk voor de homo-emancipatie.

Tussentitel: Homo's voor je winnen door hen te beschermen tegen de islam


Red.:   En de rest van het tweederde pagina beslaande artikel is volkomen overbodig. Ze hadden net zo goed deze koppen die pagina kunnen laten vullen, of ze op gelijke grootte een passend aantal keren kunnen herhalen.
    De boodschap is volkomen helder: "Als je moet kiezen tussen islam of westerse homorechten dat wil zeggen westerse waarden, kies dan voor de islam".
    Ophangen, die lui.
    Oh ja: eerste nog even een revolutie.


P.S.
Goh, er werd een weerwoord toegstaan ... Alleen op de website, hoor ... De lezertjes van de krant kan de waarheid niet toevertrouwd worden (Volkskrant.nl, 04-08-2016, door Rob de Jong, fractievoorzitter VVD Haarlem):
  De verrechtsing onder homo's is een logisch en onvermijdelijk gevolg van de zwakke en toegevende houding van linkse partijen die, als het erop aankomt, altijd partij zullen kiezen vóór nieuwkomers in dit land met vaak intolerante godsdienstige overtuigingen en tégen de rechten van de homo's in ons land die lang gestreden hebben voor hun eigen vrijheid.
    In Amsterdam loop je niet meer hand-in-hand over straat. Homofobie is sterk aanwezig onder grote groepen immigranten zoals Somaliërs. Islam en homoseksualiteit: ik hoef het u niet uit te leggen. Homo's kunnen weer terug in de kast. Maar het antwoord van progressief Nederland is versleten. Holle woorden als 'verbinden' en 'tolerantie' moeten onze vrijheidsrechten veilig stellen. Maar als puntje bij paaltje komt wordt er vooral veel weggekeken en moeten we gewoon begrip hebben voor de moeizame relatie van andere culturen met homoseksualiteit.    ...
    Zo lang we te maken hebben met massale immigratie van mensen uit landen waar homo's als minderwaardig worden behandeld, en die dat in hun culturele of religieuze overtuigingen meenemen, wordt de situatie voor homo's in ons land elke dag slechter. Daar helpt een bootjesparade niet meer. We importeren intolerantie.

Tja ... Diversiteit? Vla met stront!


Naar Landverraad , of site home .