WERELD & DENKEN
 
 

Moslims, haatzaaiers: Karim Bettache

4 feb.2017

En weer zijn we een stap dichter bij de etnische burgeroorlog. Na opstoken door de Volkskrant.

Twee dagen achter elkaar stonden er dubbele-pagina vullend artikelen van gekleurden die bij de politie werken over dat alle blanke politeagenten en naturlijk ook alle overige blanke Nederlanders racisten zijn. Geschreven door twee andere gekleurde vijfde colonnisten. Hier het effect dat dit soort schrijverij heeft op de rest van de vijfde colonne (Joop.nl, 04-02-2017, door Karim Bettache - Universitair onderzoeker uitleg of detail ):

 

De Hardnekkige witheid van Nederland


Is er nog meer nodig? De man vindt Nederland te wit.

Er is uiteindelijk maar één min of meer vreedzame oplossing voorstelbaar. Als niet meteen begonnen wordt met de repatriëring van mensen die dit soort uitspraken doen, komt die andere: een gewelddadige blanke opstand tegen elite dit soort lieden opstookt.

En daarbij zal een aantal leden van de elite en een groot aantal vijfde-colonnisten ook door schade en schande ondervinden dat de geschiedenis en de sociologie niet met zich laten spotten.

Meer over de komende etnische burgeroorlog hier  uitleg of detail .

Nog een mooie (Joop.nl, 01-03-2017, door Karim Bettache - Universitair onderzoeker uitleg of detail ):
 

De populisme-industrie: de onsmakelijke verrechtsing van onze media

Nederland schreeuwt om diversiteit en onafhankelijke journalistiek. Onze media zijn propagandakanalen geworden, verslaafd aan het populistische en neoliberaal-rechtse geluid

...    Er is een totaal gebrek aan onafhankelijke media. Media die nagenoeg in handen zijn van een paar giganten, zoals de Telegraaf Media Groep, wiens winstgevende prioriteiten op nummer één staan. Het gevolg? Onze mening wordt continu in de richting van haar rechtse belangen gestuurd. Het maakt tegenwoordig niet uit of je de Volkskrant of NRC leest: het is de godganse dag Geert Wilders, de boze witte man of vervelende moslims, moslims, nog eens moslims en, uiteraard, Marokkanen. Alles voor de clicks.    ... En wie krijgen er te weinig aandacht:
 

Maar ook media die loeihard zijn jegens partijen als DENK, Artikel 1 ... 


De gekleurde haatzaaiers die de Nederlandse cultuur willen afschaffen uitleg of detail en beweren dat Nederlandse artsen moslims om zeep helpen uitleg of detail .

Totaal gestoord, deze figuur ...

En hij heeft kennelijk de smaak te pakken (Joop.nl, 08-03-2017, door Karim Bettache - Universitair onderzoeker uitleg of detail ):
 
  De échte boze witte burger woont in Groningen

...    De afgelopen jaren maakten mij duidelijk dat er een aanzienlijke groep landgenoten is die in een stuip schiet bij het horen van mijn naam. Mensen waar ik mij altijd oprecht om heb bekommerd bleken opeens massaal te stemmen op een partij die multiculturele Nederlanders het liefst de grens over flikkeren. ‘Vergassen, deporteren en uitzwaaien’…Op sociale media ontkom je niet meer aan de retoriek die mij en miljoenen andere Nederlanders wegzet als ongedierte. Het is deprimerend en beangstigend.
    ... een PVV-stemmer, een racist, ... mensen die de schuld van al hun ellende afschuiven op onschuldige landgenoten ...


Hartstikke onschuldig, al die lieve moslims in Nederland. Hebben wel de gewone Nederlanders uit hun wijken verdreven, plegen ramkraken in heel Europa, overvallen bejaarde vrouwen bij de bosjes en hebben Theo van Gogh vermoord, maar een kniesoor die daar op let ...

En even fout zijn natuurlijk:
 

Volgens onze laffe linkse politiek moet je echter begrip hebben voor deze mensen. Je moet ze zielig vinden. Buma, Asscher, Rutte en Wilders, ze vinden het allemaal. Maar schokkender is dat ook de SP het racistische geluid heeft lopen pamperen. Het zal u niet verbazen dat mijn moeder en ik de partij daarom hebben verlaten.


De man is gestoord.

En het kenmerk van gestoorden van deze soort is dat ze het totaal niet door hebben - het zijn "spookrijders van het gezonde denken": "Alweer een tegenligger ... En nog eentje ... En nog één ..."
    Dus de volgende hartekreet: "Jeroen Pauw is Rechts". Reden: hij heeft een "activiste" die graag Pim Fortuyn, ... eh ... Geert Wilders en Thierry Baudet, wil vermoorden ("Fascistoïde lieden moet je bestrijden") gevraagd of dat wil zulke verstandige dingen zijn ... Dát roepen ... Karim gaat nogmaals bewijzen dat om bij de universiteit aangenomen te worden, ongetwijfeld in één of andere fopwetenschap (toch maar opgezocht: "cross culturele psychologie", oftewel "Gekleurden haten blanken en wel hierom"  uitleg of detail ), je alleen de juist combinatie van haatzaaiende denkbeelden en kleur hoeft te hebben (Joop.nl, 29-03-2017, door Karim Bettache - Universitair onderzoeker uitleg of detail ):
 

‘Ik ben de rechts-racistische ellende komend van ouwe mannen als Pauw kotsbeu’

Hoe patriarch Pauw onbewust de dubbele moraal blootlegde waar Anne Fleur hem mee confronteerde

Anne Fleur Dekker, wat een verademing. Daar zat ze, bij Jeroen Pauw aan tafel. Net als bij het zien van Sylvana Simons, zie ik voor het eerst in lange tijd iemand die me hoop geeft.


Inderdaad, dat heeft de gekleurde mesn moed: een andere gekleurde dir ropet dat alle Neders racisten kolonailen en slavenhouders zijn, of een "grenzeloos solidaire" blnake die graag iedereen wil vermoorden die tegen nog meer gekleurde verrijking van Nederland is.
    Zeer verademend.
    En nou krijgt die vragen als "Is dat nou wel verstanding?", ongetwijfeld vanuit de motivatie: Dat geeft de o zo waardevolle beweging voor de homeopathische verdunning van Nederland een slechte naam".
    Karim snapt daar allemaal niets van:
  Anne Fleur Dekker.... Hoop op een mooier Nederland met fijnere, solidaire mensen in deze gitzwarte tijden waarin het land opgeslokt lijkt te zijn door pure haat jegens hen die er een beetje anders uitzien of anders denken.

Kijk, zo ziet Nederland er uit in de spiegel ... De liefdevolle gekleurde versus de hatende Nederlander. Kijk maar:
  Hij [Pauw, red.] is trouwens ook één en al luisterend oor als je moslims wilt vergassen. Zo was Astrid Bello (“vergas alle moslims!”) uiteraard welkom in zijn show voor een heerlijke ego streling.

En dat geldt dus in het heel algemeen:
  Dit is een tijd waarin werkelijk de meest onsmakelijke dingen gezegd kunnen worden over gekleurde mensen, moslims, en vrouwen.

Dus het is de hoogste tijd om je aan te sluiten bij de club van RAF, RaRa, Volkert van der Graaf, Mohammed Bouyeri, en Anne Fleur Dekker:
  ... ik ben de meer dan vijftien jaar durende rechts-racistische ellende komend van ouwe mannen als Pauw, Wilders, Kelder, en de rest van die hele reutemeteut, kotsbeu.

Gunst...
    En dan verbaasd zijn dat de Nederlandse burgers op een gegeven moment verder gaan dan dingen uit hun raam gooien naar Turkse relschoppers in Rotterdam ...
    Zekfs bij het linksfascistische Joop.nl is men niet onverdeeld blij met dit soort verbale ramen-ingooierij:
  .omaoeverloos – 29 maart 2017 at 11:58
Tjonge, die generatiekloof wordt maar dieper en dieper.
Het lijkt wel op een jaren 60 revival.

Peter Smit – 29 maart 2017 at 12:11
En, is de onderbuik nu lekker leeg?

> Liempt – 29 maart 2017 at 15:34
Ach ja, het leest wel lekker weg, alleen raar dat zulks van een Dr. af komt…

kindval – 29 maart 2017 at 12:14
Het is mij een raadsel hoe een universitair onderzoeker dergelijke ongenuanceerde en gefrustreerde schreeuwstukkies kan schrijven.

Perro caliente – 29 maart 2017 at 12:16
Als jouw doel een inclusieve samenleving is, dan ben je goed bezig!

tr311215 – 29 maart 2017 at 12:26
Het slachtoffer zoeken, identificatie ermee, on the way religiekritiek en racisme door elkaar husselen en klaar is de column.


florus – 29 maart 2017 at 12:33
”We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.” – Borg, Star Trek

Dit is wat links doet, alles wat een andere mening heeft dan de concesens, wordt als fout gezien. En gelabeld met: rechts, racistische, patriarch, islamophobe enzo.

Het moment dat je niet eens bent met linkse vrienden wordt je weggegooid. Laat mij het anders zeggen, het moment dat iemand die voorheen bij je in de groep zegt dat jou mening verkeerd is, wordt je als je je mening niet veranderd naar de concesnes, laten ze je vallen.

Karim Bettache heerlijk gebruik van buzz/weasel woorden.


Grijsje63 – 29 maart 2017 at 12:43
Hier snap ik niets van! Karim Bettache doet precies wat hij anderen verwijt met een “geheven vingertje” de rest de maat nemen en daarbij walgelijke taal uitslaan!

We worden door schrijver te vaak in een bepaald hokje geplaatst en afgerekend op al dan niet geaccepteerde stellingnames.
Hoezo steeds blijven drammen op iets dat “postkoloniaal” zou zijn? Wat een onzin!


Irons – 29 maart 2017 at 12:49
En wederom een stuk waarvan ik me afvraag of ik het eng of vermakelijk moet vinden. Meneer heeft gelijk, we lijken in donkere tijden te leven. Waar haalt iemand het vandaan om de racismekaart te trekken inzake het programma van gisteren? Werkelijk ongehoord, evenals de leeftijdsdiscrimminatie waaraan hij zich zelf schuldig maakt. Kennelijk leven ‘opiniemakers’ en ‘activisten’ in een zelfverkozen bubble en maken ze zich met liefde schuldig aan wat men anderen verwijt: generaliseren.

Juffrouw Dekker werd gisteren niet aangesproken op haar geslacht, haar ras, haar leeftijd, haar politieke voorkeur en/of haar sexuele geaardheid (of wat voor andere bijzaken dan ook). Zij werd als volwassene aangesproken op haar Twittergedrag en de al dan niet vermeende geweldadige intentie die van enkele van haar berichten uit zou gaan.

Waar dit ook maar enigzins te maken heeft met de leeftijd en ras van de heer Pauw? Beats me. En om Jeroen Pauw ervan te beschuldigen een rechts-racistisch gehandeld te hebben (wat de mogelijkheid open laat dat er ook linkse racisten zijn?), wat een baarlijke nonsense. Evenals het gebazel over postkolonialisme. Het raakt echt kant nog wal. Zeer slecht en tenenkrommend stuk.


Arend Wortel – 29 maart 2017 at 13:56
Ik begin een wat ongemakkelijk gevoel te krijgen bij Bettaches eindeloze reeks tirades tegen witte mannen. Doordat hij telkens de huidskleur van zijn slachtoffers blijft benadrukken ontstaat bij mij de indruk dat Bettache erg weinig op heeft met witte mannen. Ik vind het niet gezond om een hele groep mensen op grond van hun huidskleur en geslacht in een hoek te zetten. ...

Beppy – 29 maart 2017 at 14:41
Gelukkig maar dat u als strijder tegen discriminatie geen last van vooroordelen t.a.v. blanke mannen boven een bepaalde leeftijd hebt.Laat staan dat u door een gekleurde bril kijkt en over een kam scheert …. iets dat u tenslotte de blanke bevolking ( en in het bijzonder de mannen daarvan) constant verwijt


Doofenschmirtz – 29 maart 2017 at 15:29
En universitair onderzoeker Bettache komt weer met een behoorlijk ongenuanceerd stuk.

Veel generalisaties lees ik over “oude witte mannen” die kennelijk als groep op huidskleur, geslacht en leeftijd mogen worden gekoppeld aan gedrag. Iets waar meneer Bettache een hekel aan heeft, maar in dit geval mag het dus. Had hij geschreven “typisch gedrag van jonge zwarte vrouwen” dan had hij hier geen publicatie gehad. ...


JStokx – 29 maart 2017 at 18:25
Worden alle witte mannen weer over één kam geschoren? En wat was er precies racistisch en post-kolonialistisch? Of worden gewoon alle slechte termen er even tegenaan gegooid?

Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home .