WERELD & DENKEN
 
 

Moslims, haatzaaiers: Karim Bettache

4 feb.2017

En weer zijn we een stap dichter bij de etnische burgeroorlog. Na opstoken door de Volkskrant.

Twee dagen achter elkaar stonden er dubbele pagina vullend artiklen van gekleurden die bij de politie werken over dat alle blanke politeagenten en naturlijk ook alle overige banake Nederlanders racisten zijn. Geschreven door twee andere gekleurde vijfde colonnisten. Hier het effect dat dit soort schrijverij heeft op de rest van de vijfde colonne (Joop.nl, 04-02-2017, door Karim Bettache - Universitair onderzoeker uitleg of detail ):

 

De Hardnekkige witheid van Nederland


Is er nog meer nodig? De man vindt Nederland te wit.

Er is uiteindelijk maar één min of meer vreedzame oplossing voorstelbaar. Als niet meteen begonnen wordt met de repatriëring van mensen die dit soort uitspraken doen, komt die andere: een gewelddadige blanke opstand tegen elite dit soort lieden opstookt.

En daarbij zal een aantal leden van de elite en een groot aantal vijfde-colonnisten ook door schade en schande ondervinden dat de geschiedenis en de sociologie niet met zich laten spotten.

Meer over de komende etnische burgeroorlog hier  uitleg of detail .

Nog een mooie (Joop.nl, 01-03-2017, door Karim Bettache - Universitair onderzoeker uitleg of detail ):
 

De populisme-industrie: de onsmakelijke verrechtsing van onze media

Nederland schreeuwt om diversiteit en onafhankelijke journalistiek. Onze media zijn propagandakanalen geworden, verslaafd aan het populistische en neoliberaal-rechtse geluid

...    Er is een totaal gebrek aan onafhankelijke media. Media die nagenoeg in handen zijn van een paar giganten, zoals de Telegraaf Media Groep, wiens winstgevende prioriteiten op nummer één staan. Het gevolg? Onze mening wordt continu in de richting van haar rechtse belangen gestuurd. Het maakt tegenwoordig niet uit of je de Volkskrant of NRC leest: het is de godganse dag Geert Wilders, de boze witte man of vervelende moslims, moslims, nog eens moslims en, uiteraard, Marokkanen. Alles voor de clicks.    ... En wie krijgen er te weinig aandacht:
 

Maar ook media die loeihard zijn jegens partijen als DENK, Artikel 1 ... 


De gekleurde haatzaaiers die de Nederlandse cultuur willen afschaffen uitleg of detail en beweren dat Nederlandse artsen moslims om zeep helpen uitleg of detail .

Totaal gestoord, deze figuur ...

En hij heeft kennelijk de smaak te pakken (Joop.nl, 08-03-2017, door Karim Bettache - Universitair onderzoeker uitleg of detail ):
 
  De échte boze witte burger woont in Groningen

...    De afgelopen jaren maakten mij duidelijk dat er een aanzienlijke groep landgenoten is die in een stuip schiet bij het horen van mijn naam. Mensen waar ik mij altijd oprecht om heb bekommerd bleken opeens massaal te stemmen op een partij die multiculturele Nederlanders het liefst de grens over flikkeren. ‘Vergassen, deporteren en uitzwaaien’…Op sociale media ontkom je niet meer aan de retoriek die mij en miljoenen andere Nederlanders wegzet als ongedierte. Het is deprimerend en beangstigend.
    ... een PVV-stemmer, een racist, ... mensen die de schuld van al hun ellende afschuiven op onschuldige landgenoten ...


Hartstikke onschuldig, al die lieve moslims in Nederland. Hebben wel de gewone Nederlanders uit hun wijken verdreven, plegen ramkraken in heel Europa, overvallen bejaarde vrouwen bij de bosjes en hebben Theo van Gogh vermoord, maar een kniesoor die daar op let ...

En even fout zijn natuurlijk:
 

Volgens onze laffe linkse politiek moet je echter begrip hebben voor deze mensen. Je moet ze zielig vinden. Buma, Asscher, Rutte en Wilders, ze vinden het allemaal. Maar schokkender is dat ook de SP het racistische geluid heeft lopen pamperen. Het zal u niet verbazen dat mijn moeder en ik de partij daarom hebben verlaten.


De man is gestoord.


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home .