WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, moslims: Nadia Bouras

16 sep.2016

Deze mevrouw kwam al eerder op de radar voor, maar is toen, vermoedelijk door tijdsdruk bij de redactie, weer uit het beeld gevlogen. Er was toen al wel op haar gegoogled, en ze bleek bij de Universiteit Leiden te werken in één of ander baantje in de fopwetenschappen.

Weet u wel: die baantjes die ze aan allochtonen kunnen geven omdat je er niets voor hoeft te kunnen behalve lullen.

En die ze krijgen om de quota op te halen.

Diversiteit.

Hier dook ze weer op - eerst de kwestie:Let op de tekst eronder (download densoods het plaatje en bekijk het op ware grootte), en lees dat in de kop een klein foutje is geslopen: "geen = "een".

Maar natuurlijk steunt Joop.nl de treiter- en haatvlogger = treiter- en haat-mocro = treiter- en haat-moslim, want Joop.nl is de website van de wahabistische en salafistische islam en hun Nederlandse aanhang, met als gezamenlijk doel Nederland om te vormen naar kalifaat en sharia.

Weet iedereen, inmiddels.

En in deze context is vermoedelijk eerder Nadia Bouras opgedoken, zegt de vage herinnering, en daar is ze weer:


Klopt.

De kloof tussen de generatie van beschaafde en verlichte Nederlanders, en de generatie van achterlijk religieus tuig afkomstig uit de bergen van de Rif en die van Anatolië.

Ter onderbouwing waarvan er weer een keertje op de link naar de twitter-account van de moslim-fopwetenschapper werd geklikt, en in de toenmalige tijdlijn doken op de namen van Sinan Çankaya uitleg of detail , Wil Eikelboom uitleg of detail, Hein de Haas uitleg of detail, Sheila Sitalsing uitleg of detail , Tineke Ceelen, Peter Breedveld, Merijn Oudenampsen uitleg of detail , Leo Lucassen uitleg of detail , enzovoort.

Kortom: alles en iedereen dat in Nederland onmiddellijk kalifaat en sharia wil invoeren, omdat de moslims zich hier dan thuis zullen voelen, en niet meer de neiging krijgen om een vrachtwagen te huren en over menigtes heen-en-weer te gaan rijden uit naam van Allah.

En uit wraak vanwege de culturele nederlaag .

Waar Nadia Bouras ook in ruime mate van getuigt, die culturele nederlaag, want dwars door alles uitleg of detail heen hangt de overweldigende stank van:

"IS NEDERLAND, IS FOUT!!!"


Wat een haatzaaister.


P.S.
Zelfs sommige reageerders bij Joop.nl trappen er  niet in:
  Haastig – 16 september 2016 at 09:49
“Als de ‘nationale kwestie’ van de vloggers iets laat zien, is dat er sprake is van een gigantische generatiekloof in Nederland”

Generatie kloof of sociale kloof?

Maar dat zijn dan ook geen moslim-fopwetenschappers.


P.P.S.S.
En de werkelijkheid rond het mocro-gajes hier uitleg of detail .
    Wat een gedepriveerden bij dat Joop.nl ...


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home