WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, moslims: Nadia Bouras

16 sep.2016

Deze mevrouw kwam al eerder op de radar voor, maar is toen, vermoedelijk door tijdsdruk bij de redactie, weer uit het beeld gevlogen. Er was toen al wel op haar gegoogled, en ze bleek bij de Universiteit Leiden te werken in één of ander baantje in de fopwetenschappen.

Weet u wel: die baantjes die ze aan allochtonen kunnen geven omdat je er niets voor hoeft te kunnen behalve lullen.

En die ze krijgen om de quota op te halen.

Diversiteit.

Hier dook ze weer op - eerst de kwestie:Let op de tekst eronder (download desnoods het plaatje en bekijk het op ware grootte), en lees dat in de kop een klein foutje is geslopen: "geen = "een".

Het onderwerp: een stuk gajes

Maar natuurlijk steunt Joop.nl de treiter- en haatvlogger = treiter- en haat-mocro = treiter- en haat-moslim, want Joop.nl is de website van de wahabistische en salafistische islam en hun Nederlandse aanhang, met als gezamenlijk doel Nederland om te vormen naar kalifaat en sharia.

Weet iedereen, inmiddels.

En aan die kant staat dus ook Nadia Bouras:

Oftewel: "Gajes is moslim, dus gajes is oké".

Zo herken je de moslim, wat ze zelf ook over zichelf zeggen en welk baantje ze ook gekregen hebben: het laagste moslimgajes staat boven de blanke heilige.

Want de islam is superieur.

Dus als ergens een stuk gajes ontmaskerd wordt als als gajes, en het gajes is moslim, verzin je als mede-moslim iets om het gajes goed te praten.

Is getekend, Nadia Bouras, houdster van een baantje in de fopwetschappen aan de Leidse Fopuniversiteit uitleg of detail .

En dit was vermoedelijk ook de manier waarop ze eerder was opgevallen.

Goed, er was dit keer gelegenheid om wat verder te klikken en kwam haar Twitter-tijdlijn onder ogen. Opdoken op de namen van Sinan Çankaya uitleg of detail , Wil Eikelboom uitleg of detail, Hein de Haas uitleg of detail , Sheila Sitalsing uitleg of detail , Tineke Ceelen, Peter Breedveld, Merijn Oudenampsen uitleg of detail , Leo Lucassen uitleg of detail , enzovoort.

Kortom: alles en iedereen dat in Nederland onmiddellijk kalifaat en sharia wil invoeren, omdat de moslims zich hier dan thuis zullen voelen, en niet meer de neiging krijgen om een vrachtwagen te huren en over menigtes heen-en-weer te gaan rijden uit naam van Allah.

En uit wraak vanwege de culturele nederlaag .

In welke tijdlijn Nadia Bouras ook in ruime mate getuigt van die culturele nederlaag, want dwars door alles uitleg of detail heen hangt de overweldigende stank van

"IS NEDERLAND, IS FOUT!!!"

Zoals bijvoorbeeld als er gekozen moet worden tussen westerse waarden en de boerka (17-08-2016):

En natuurlijk is het beeld van de boerkadragers en omgeving kaarsrecht rationeel en regelrecht leidende naar de verlichting.
    En nog wat expliciter:

Oftewel: "Als Osama bin Laden de westerse waarden aanvalt, stellen die waarden wellicht weinig voor". Nou, Osama bin Laden heeft inderdaad de westerse waarden aangevallen, dus die westerse waarden stellen, volgens Nadia Bouras, inderdaad weinig voor.

Maar dat hadden we al geraden.

Fijn dat de Universiteit Leiden ook ruimte geeft aan de potentiële terroristen en aanvoerders van de etnische burgeroorlog uitleg of detail .

Hier alvast wat voorschotjes op dat aanvoerderschap - al eerste over die keer dat PVV-stemmers bij Jeroen Pauw op de biecht mochten (19-11-2016):
 
 

Zo zie je maar: liever een fascistische en dictatoriale en alle-cultuur-vernietigende godsdienst dan de PVV.

En (01-04-2017):

AD-journalist Wierd Duk heeft een moslima gevonden die bereid is een boekje open te doen over de "Godsdienst van de Liefde",  en de de afdeling "Verbaal terrorisme" van de islam slaat alarm.

En (19-04-2017):

Thierry Baudet is tegen vrije immigratie, dus tegen nog meer moslims, dus Thierry Baudet moet dood.

Dat staat niet hier, maar dat is duidelijk het doel van de campagne uitleg of detail tegen hem, die van hetzelfde soort is als die tegen Pim Fortuyn uitleg of detail en die campagne tegen Fortuyn leidde tot diens dood. Weet iedereen.

Volgende islam-liefdesverklaring. Eerst de kwestie: een disfunctionerende en corrupte moslim-ambtenaar (elsevier.nl, 21-07-2017, door Nikki Sterkenburg uitleg of detail ):
  Amsterdamse topambtenaar Saadia a. T. blunderde in zaak Syriëganger

Saadia a. T., de topambtenaar van de gemeente Amsterdam die op non-actief is gezet wegens zware verdenking van vriendjespolitiek en fraude, heeft in de periode 2013-2015 ook geblunderd in de zaak van een jongen die naar Syrië reisde. Dat blijkt uit een rapport van de Nationale Ombudsman, dat begin dit jaar verscheen.

Met als illustratie:
 

Wat bij klikken op opleverde (dit kwam direct van twitter):
 

Nee natuurlijk, mag je dit niet publiceren, volgens de moslima Bouras van de Universiteit Leiden. Want de corruptelingen zijn moslims, en ik ben een moslim.

Intellectuele inteelt, morele inteelt, en ook nog fysieke inteelt uitleg of detail - zie de hoofden. "They all look alike ..."

Bij of onder (bijna) alle hier verzamelde uitingen van Nadia Bouras kan je onder plakken: "Het moet verboden worden om kritiek te hebben op de islam". Nu is het ook duidelijk dat het wel mag om kritiek te hebben op westerse waarden. Die combinatie kan maar tot één conclusie leiden: Nadia Bouras is een actief strijdster voor de invoering van kalifaat en sharia.

En actief strijdster in de op een laag pitje al aan de gang zijnde etnische burgeroorlog uitleg of detail . Waar instituten als de Universiteit Leiden staan in die oorlog, is allang duidelijk: aan de kant van de islam en de overige gekleurden.

Waar overigens steeds meer mensen zich aan beginnen te storen. Aanleiding: deze tweet:

In Charlottesville, Amerika, hebben extreem-linkse demonstranten een groep extreem-rechts demonstranten aangevallen, omdat de rechtse demonstranten een beeld van een generaal uit de Amerikaanse burgeroorlog wilden behouden wat de extreem-linksen willen slopen.
    De reactie van de Leidse universiteitsdocent toont extreem-linkse en/of extreem-islamitische haatdragendheid jegens een persoon maar staande voor de blanke medemens. Constateren ook de reageerders:
 
 
 
 
 

En allemaal willen ze Nadia Bouras vooral weg van onze Nederlandse kinderen. En beseffen ze dus: Islam is Gif. In welke gedaant het ook verpakt is. Man of vrouw. Hoog- of laagopgeleid. "Extreem" als "bij IS" of "gematigd"  als "bij universiteit".


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home