WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: de Volkskrant, islamofilie

4 dec.2016

"We gaan leren van de uitverkiezing van Trump"

Dat was vele keren te horen vanuit de elite en hun media, nadat termen als "Schok" en "Ramp" waren gevallen.

En er is inderdaad van geleerd. Niet in de zin dat normale mensen dat uitleggen, maar in de zin dat hun campagne voor kosmpolitisme, globalisering, vrije immigratie én de invoering van de islam nog heviger is geworden.

Waar tot nu toe de campagne voor de islam voornamelijk bestond uit excuses voor de oneindige vele wantoestanden ervan en het voorstellen van moslims als totaal normale en precies dezelfde mensen al u en ik, is men nu overgegaan tot regelrechte, actieve, propaganda.

Met voorin de linie natuurlijk de door Joodsistische en islamitische denkbeelden gedomineerde Volkskrant (de Volkskrant.nl, 04-12-2016, door Aafke Romeijn, muzikant en schrijver):
  Gastcolumn: Schrijvers, stop met decadente wegkijkerij

Het zou schrijvers sieren als ze tenminste een poging deden om in te grijpen in hun omgeving, schrijft Aafke Romeijn. 'Als het je niet zint om fictie in te zetten om de actualiteit te spiegelen, gebruik dan op z'n minst andere publieke optredens.'

Zou je dit zien staan op Joop.nl, dan wist je wel wat er zou volgen: een pleidooi voor de onmiddellijke invoering van kalifaat en sharia, omdat de invoering van kalifaat en sharia de kern is van de islam, en de islam voor moslims de zin van hun leven is.

En moslims zijn gekleurde immigranten en die mag je niets onthouden of ontzeggen, want dat is xenofobie, racisme en islamofobie enzovoort

Allemaal verboden door het de Verenigde Naties, het Europese Hof voor de Mensenrechten, en de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens enzovoort.

En wat op Joop.nl al stond, staat nu bij de Volkskrant:
  Vorige week publiceerde het AD een rits brieven waarin PVV-stemmers al dan niet anoniem uit de doeken deden wat hen heeft doen besluiten om op Wilders te stemmen. Opvallend: qua achtergrond verschilden de briefschrijvers sterk. ...
    Voor de goede lezer viel er echter nog een patroon te ontdekken. Een groot deel van de inzendingen verhaalde van een bijna instinctieve angst voor moslims die is ontstaan door één islamitische collega, kennis of postbode, die - zo beweren de PVV-stemmers - opeens 'anders uit zijn/haar ogen' had gekeken na 9/11 of de moord op Theo van Gogh. Het zinde ze niet, de PVV-stemmers, en na die ene blik hebben ze zich, ieder afzonderlijk, eens goed 'verdiept' in de islam, en kwamen ze tot de conclusie dat ze te maken hadden met het absolute Kwaad.

Brullen van de lach!!! Voor de goede kijker viel er een ander patroon te ontdekken: dat moslims met dusdanig andere ogen kijken als ze ergens een minderheid zijn dat ze een reeks terreuraanslagen hebben gepleegd, en dat waar moslims de baas zijn, de terreur nog oneindig veel groter is.

Maar de Volkskrant geeft volop ruimte aan iedereen die de islam wil invoeren:
  Het fascisme rukt op. Tuurlijk, je kunt het beestje een andere naam geven omdat een beroemde Duitse dictator de term heeft besmet, maar feit blijft dat het inmiddels zo'n beetje bon ton is geworden om moslims te beschouwen als een gevaar dat onze samenleving zowel van binnenuit als buitenaf bedreigt.

En daartegen moeten de schrijvers optreden:
  In ons verleden wemelt het van auteurs die niet alleen schreven over de maatschappij, maar die hun pennen neerlegden om in te grijpen.

Want:
  Het zinde ze niet, de PVV-stemmers ... Wanneer dit sentiment je niet op z'n minst vagelijk doet denken aan het discours dat in de jaren '30 bij onze oosterburen gangbaar was, dan steek je je kop in het zand.

"Moslims zijn immigranten - de Joden waren immigranten - dus, ergo, q.e.d.: de moslims van nu zijn als de Joden van toen en moeten gekoesterd worden".

En de enige manier om moslims te koesteren, zullen alle moslims erkennen, is de invoering van kalifaat en sharia.

De Volkskrant is definitief bekeerd naar de kant voor de invoering van de islam.


Naar Landverraad , of site home